Cyberpunk 2077 Genişletme Paketleri Çalışmaları Devam Ediyor

Planlarda herhangi bir değişiklik yokmuş...

Cyberpunk 2077 Genişletme Paketleri Çalışmaları Devam Ediyor

CD Projekt RED, Cyberpunk 2077 genişletme paketleri ile ilgili yeni bir açıklamada bulundu. Görünüşe göre geliştirici stüdyo, planlarını rafa kaldırmış değil. Hatta çalışmalar da devam ediyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni The Witcher Oyunu Duyuruldu!


Cyberpunk 2077, geliştirilme süreci boyunca yarattığı beklentilerin ardından çıkışı ile eş değer seviyede hayal kırıklığı yaratan bir oyun olarak tarihe geçmişti. Oyuncuların büyük tepkilerinin yanı sıra haklarında açılan sayısız dava ile başı epey bir süre ağrımış olan CD Projekt RED, son olarak PlayStation 5 ve Xbox Series versiyonlarıyla birlikte yayınlanan dahil irili ufaklı birçok güncelleme almıştı.

Açık dünya-rol yapma oyununun hem geç hem de güç bir şekilde düzlüğe çıkmıştı çıkmasına, ama başta planlananlar da ne yazık ki süresiz olarak ertelenmişti. Bunlar elbette çok oyunculu mod ve genişletme paketleri oluyor. Her ne kadar uzun zamandır dile getirilmemiş olsa da, Polonya menşeli geliştirici hiçbir planını iptal etmiş değil.

Cyberpunk 2077 Genişletme Paketleri İptal Edilmiş Değil

Yakın bir zaman önce gerçekleştirilen canlı yayın sırasında, Görev Yönetmeni Pawel Sasko, ekibin Cyberpunk 2077’yi geliştirmek için aktif bir şekilde çalıştığını onayladı. Oyun ile ilgili halen yapılması gereken işlerin son derece farkında olduklarını dile getiren Sasko, görevleri beklenen kaliteye ulaştırabilmek için günlük olarak iyileştirdiğini de sözlerine ekliyor.

“Oyunu halen iyileştiriyoruz. Çünkü, hepimiz yapılması gereken işin olduğunun farkındayız. 1.5’u sevdiğiniz için çok mutluyuz ve bu bizi sizin çalışmaya daha çok teşvik etti. Çünkü sizler bunun için takdirinizi gösterdiniz.”

Bu açıklamanın ardından genişletme paketleri konusuna da değinen Görev Yönetmeni Pawel Sasko, her ne kadar bir detay vermemiş olsa da, çalışmalarının devam ettiğini söyledi:

“Gelecek planlarımız hakkında sizlere hiçbir şey söyleyemem. Ama size genişletme paketleri üzerinde çalıştığımızın garantisini verebilirim. Sizin için içerik üzerinde çalışıyoruz.”

Bir hatırlatma yapmak gerekirse, geçtiğimiz senenin Mart ayı içerisinde yaşanan bir sızıntı ile Cyberpunk 2077 için planlanan indirilebilir içeriklerin listesi sızdırılmıştı. Twitter üzerinde yaşanan sızıntıya iliştirilen ve bir dijital mağaza üzerinden alındığı belli olan görsellere göre, toplamda dokuz indirilebilir içerik planlanıyor.

Aradan geçen bir yıldan fazla bir zaman içerisinde bu listede değişiklikler yaşanmış olabilir. Ancak yine de bunları resmiyet kazanana kadar aklımızın bir köşesinde tutmakta fayda var. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version