Cyberpunk 2077 E3 2018 Demosu Sahte mi?

İnanalım mı?

Cyberpunk 2077

Haftaya devam eden Cyberpunk 2077 fiyaskosundaki bir başka gelişme ile başlıyoruz. Bu kez CD Projekt RED patronu Adam Badowski, Cyberpunk 2077’nin E3 2018 demosunun sahte olduğu yönündeki haberler hakkında açıklama yapma gereğinde bulundu. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Cyberpunk 2077 İnceleme


Cyberpunk 2077 E3 2018 Demosu

CD Projekt RED patronu Adam Badowski, Cyberpunk 2077’nin E3 2018 demosunun sahte olduğu yönündeki haberler hakkında açıklama yaptı. Daha önce bununla ilgili dedikodular duymuştuk. Bloomberg’den Jason Schreier, demo halka gösterildiğinde CDPR’nin oynanış dinamiklerini bile henüz kodlamadığını ve bu yüzden bu kadar kesintiye maruz kaldığını öne sürmüştü.

Adam Badowski, Twitter üzerinden buna itiraz ederek; ”Söz konusu demo, oyunun yayınlanmasından iki yıl önce bir vizyon testinden ibaret. O an oyunculara sunmak istediğimiz şeyi izleyicilerimize gösteriyoruz ancak bu onun sahte olduğu anlamına da gelmiyor. Demoyu oyunla karşılaştırın. Dum dum sahnesine veya araba kovalamacasına veya diğer birçok şeye bakın lütfen. 

Makalenizi okuyan insanların bilmeyeceği şey, oyunların doğrusal bir tarzda yapılmadığıdır. O demoya şimdi bakarsanız, evet farklılıklar yer alacaktır ancak “devam eden çalışma” filigranını da bunun için koyuyoruz zaten. Son oyunumuz, bu demodan çok daha iyi görünüyor. Bu konu tartışmaya tamamen kapalı… Kesintiler oyun geliştirme sürecinin standart bir uygulamasıdır. Cyberpunk 2077’nin PC sürümünün aldığı 9/10 ve 10/10 puanları göz ardı edilemez.

Sevgili Schreier CDPR geliştiricilerinin Cyberpunk 2077’nin piyasaya sürülmeye hazır olmadığını kabul eden raporlar da paylaştı. Bana kalırsa Schreier, geliştirme ekibini temsil etmeyen 500’den fazla çalışandan yalnızca 20’si ile konuştu. Söz konusu raporlar gerçeği yansıtmamaktadır.” açıklamasında bulundu.

Son olarak CD Projekt Red tarafından 13 Ocak tarihinde yayınlanan yol haritası, her şeyin umdukları gibi gitmesi durumunda, oyunun yeni nesil konsollara optimize edilmiş sürümünün 2021 yılının ikinci yarısında çıkacağını işaret ediyor. Cyberpunk 2077’nin yeni nesil konsollarda nasıl olacağını tahmin etmek şu an için zor ancak CD Projekt Red, “Yeni nesil konsollarda daha iyi görünecek.” şeklinde bir açıklama yaptı.


Peki siz yapılan bu açıklamalar hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version