Cyberpunk 2077 için Yeni DLC Yolda! Neler Gelecek?

CD Projekt Red Başkanı Adam Kicinski tarafından yapılan açıklamalar doğrultusunda önümüzdeki günlerde Cyberpunk 2077 için yeni bir DLC yayınlanabilir. Peki ama DLC ile oyuna neler eklenecek? İşte merak edilen tüm detaylar!


İlginizi Çekebilir: Konsol Vergisi Düştü! Fiyatlar Ne Olacak?


Ufak bir hatırlatma olarak Cyberpunk 2077 henüz satışa sunulmadan önce birkaç DLC genişletmesi ve çok oyunculu mod üzerinde çalışmaların sürdüğü açıklanmıştı.

Aslında, keşke oyunun optimizasyonuna çalışsaydınız.

Neyse.

PS4 ve Xbox One için En İyi Cyberpunk 2077 Ayarları

 

Cyberpunk 2077 DLC’si Neler Sunacak?

Geçtiğimiz saatlerde oyunun internet sitesine yeni bir sayfa eklendi ve oyunculara neler sunulacağına dair bazı görüntüler paylaşıldı. Buradaki açıklamalar doğrultusunda ücretsiz DLC, bu yılın başlarında, ne kadar başında bilmiyorum, Night City ile buluşacak.

Az önce de bahsettiğim gibi bu DLC aslında oyunun çıkışı sırasında geliştiriliyordu ancak PlayStation 4 ve Xbox One üzerindeki performans sorunlarından sonra bir miktar ertelendi.

Muhtemelen bu DLC’nin birkaç hafta içerisinde oyuncularla buluşmasını bekleyebiliriz.


Bildiğiniz Cyberpunk 2077, PlayStation Store üzerinden kaldırıldı ve tüm oyunculara para iadesi yapıldı. Oyun Microsoft Store üzerinde yayınlanmaya devam etse de oyunculara Xbox One performansı adına uyarı yapılıyor.

Peki siz bu gelişmeler hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce DLC ile birlikte oyuna neler eklenebilir veya siz neler görmek isterdiniz? Bu konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version