Cyberpunk 2077 Devam Oyunu İçin Çalışmalar Başlıyor

Umarız bir faciayı da bunda yaşamayız...

Yakın bir zaman önce yapılan röportajda konuşan Phantom Liberty oyun yönetmeni Gabe Amantangelo, Cyberpunk 2077 devam oyunu için çalışmalara yakında başlanacağının müjdesini verdi. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Cyberpunk 2077: Phantom Liberty İnceleme Puanları


Cyberpunk 2077 oyununun dillere destan sorunlu çıkışından haberi olmayan pek kimse yoktur. Ne var ki CD Projekt RED, içinde kaldığı sorun yumağından eşsiz bir çaba sarf ederek kurtulmuş ve aksiyon-rol yapma oyununu yayınladığı irili ufaklı sayısız güncelleme ile adam etmeyi başarmıştı. Bilhassa v1.5 güncellemesi ve PlayStation 5 ve Xbox Series versiyonları dönüm noktası olmuştu. Bu sürecin sonunda, elbette Polonya menşeli geliştiricinin gözümüzdeki değeri artmıştı. Son olarak, geçtiğimiz hafta yayınlanan devasa v2.0 güncellemesi ve birkaç gün önce erişime açılan Phantom Liberty genişlemesi sonrasında, Cyberpunk 2077 devam oyunu için çalışmalara yakında başlanacağına resmiyet kazandırdı.

İlk Cyberpunk 2077 Genişletme Paketi 2023 Yılında Gelecek

Cyberpunk 2077 Devam Oyunu İçin Düğmeye Basılıyor

Bildiğiniz gibi Project Orion kod adlı devam oyunu, 2022 yılının Ekim ayı içerisinde duyurulmuştu. Yakın bir zaman önce PC Gamer tarafından Phantom Liberty oyun yönetmeni Gabe Amantangelo tarafından yapılan açıklama ile CD Projekt RED stüdyosunun Cyberpunk 2077 ile işinin bitmeye yakın olduğu söylendi.

“2.0 ve Phantom Liberty son büyük güncellemelerdi. Küçük bir şey daha yapacağız, ama onlar son büyük olanlardı. Sonrasında ise Cyberpunk 2 var. Veya ‘Orion’ demeliyim, nihai olarak ne isim vereceksek o.”

Polonya menşeli stüdyo tarafından Cyberpunk 2077 ekibinin büyük bir bölümünün The Witcher 4 oyununa kaydırıldığı, geriye kalanların ise Cyberpunk 2 oyununun geliştirileceği Kuzey Amerika kanadına kaydırılacağı söylenmişti. 350 veya 500 geliştirici ile üzerinde çalışılacak devam oyununun yönetmeni ise Phantom Liberty genişlemesini de yönetmiş olan Gabe Amantangelo olacak denmişti.

Exit mobile version