Cyberpunk 2077 Devam Oyunu Detayları Ortaya Çıkıyor

Project Orion geliyor!

Project Orion kod adıyla geliştirilen yeni Cyberpunk için ön-hazırlık süreci devam ediyor. Yakın bir zaman önce verilen iş ilanları kapsamında, yeni Cyberpunk 2077 devam oyunu detayları da yavaş yavaş ortaya çıkmaya devam ediyor.


İlginizi Çekebilir: The Witcher Remake İçin Tartışma Yaratabilecek Karar!


Geçtiğimiz haftalarda Reuters tarafından yapılan bir röportaj sırasında konuşan Üst Yönetici Adam Badowski ve İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Michal Nowakowski, Project Orion kod adıyla geliştirilmekte olan Cyberpunk 2077 devam oyunu ile ilgili bilgiler de sunmuşlardı.

Kuzey Amerika bölgesinde kurulan yeni stüdyoda yürütülen ve halihazırda kavramsal fazda olan proje üzerinde çalışan ekibin, yıl sonuna kadar seksen kişiye ulaşması bekleniyor. Ayrıca çok oyunculu elementlerin de eklenmesi planlanıyor.

Yakın bir zaman önce verilen bilgiler ışığında ilk oyun ve genişleme paketi Phantom Liberty başta olmak üzere, Amazon Games, Blizzard Entertainment, Massive Entertainment, NetherRealm Studios, Remedy Entertainment, BioWare ve Arkane Studios dahil önemli stüdyoların çatısı altında çalışmış olan önemli isimlerinde kadroya dahil olduğu Project Orion için verilen iş ilanları ile yeni bilgiler de ortaya çıktı.

Cyberpunk 2077 Devam Oyunu Detayları

Detaylara bakılırsa, devam oyunundaki ara sahnelerin ve film kesitlerinin hem duygusal hem de aksiyon dolu olması planlanıyormuş. Bununla birlikte, diyalog sahneleri ile oynanışın kusursuz bir şekilde iç içe olmaları da hedefleniyormuş.

Cyberpunk 2077 oyunundaki zanaatkârlık mekaniği de bulunacak iken, açık dünya etkinlikleri ise ilk oyuna kıyasla daha fazla olacakmış. Ayrıca ‘nefes kesici dünyalar’ ibaresine bakılırsa, devam oyununda bizi tek bir ortam beklemiyor gibi görünüyor.

Görünüşe göre CD Projekt RED, halihazırda ulaşması gereken noktaya ulaşmış olan Cyberpunk 2077 oyunundan çok daha kaliteli bir devam oyunu ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bizlere de resmi duyuru için sabırla beklemek düşüyor. Gelişmeleri takipteyiz.

Exit mobile version