Cyberpunk 2077 Çıplak Mod Yayınlandı!

Geçtiğimiz aylarda satışa sunulan ve o zamandan bu yana kötü bir üne kavuşan Cyberpunk 2077, şu sıralar pek çok mod ile gündeme geliyor. Bunlardan en yenisi ise, tüm karakterleri çıplak hale getiriyor.  Peki Cyberpunk 2077 Çıplak Mod neler sunuyor?


İlginizi Çekebilir: Cyberpunk 2077 İnceleme


Cyberpunk 2077 Çıplak Mod Özellikleri

Geçtiğimiz saatlerde yayınlanan bu mod ile birlikte oyunun ana hikayesinde yer alan Misty, Rogue, Panam ve Judy gibi karakterlerin dış görünüşlerini değiştirebiliyor ve isterseniz, onları çıplak hale getirebiliyorsunuz.

Buna ek olarak oyundaki tüm NPC’leri çıplak hale getirmeye yarayan Nude Model Retextures Modu da bulunuyor.

Yayınlanan tüm bu modlar, NexusMods bünyesinde bulunuyor. Tabii ki bu içeriğe ulaşmak için hesap ayarlarınızı yetişkin içeriğe açık şekilde güncellemeniz gerekiyor.

Cyberpunk 2077 için yayınlanan modlardan bahsetmişken, umuyorum ki siteye girdiğinizde pek çok özelleştirilmiş mod göreceksiniz. Bunlara vakit ayırmanızı tavsiye ederim çünkü Geliştirilmiş Kontrolör Modu, Ses Yenileme Modu, Üçüncü Şahıs Deneysel Mod, Gerçekçi Sürüş Deneyimi Modu ve Hava Durumu Modu gibi pek çok mod, bu sitede yer alıyor.

Cyberpunk 2077’nin sistem gereksinimleri hakkındaki detaylara, kimlerle ilişki yaşayabileceğinize yönelik ilişki rehberine, oyunun zorluklarını ortadan kaldıran hilelere, oyundaki tüm sonlara ve genel incelememize Turuncu Levye üzerinden ulaşabilirsiniz.


Peki siz bu modlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Cyberpunk oynarken herhangi bir modu denediniz mi? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version