Cyberpunk 2077 Çıkış Tarihi Belli Oldu

Cyberpunk 2077 çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu mu?

Pek çok kişi tarafından merakla ve sabırsızlıkla beklenen Cyberpunk 2077 ne zaman satışa sunulacak? Yapılan açıklamalar ile birlikte Cyberpunk 2077 çıkış tarihi net olarak belli oldu. İşte yeni oyuna dair merak ettiğiniz her şey!


Alt Başlıklar

  1. Cyberpunk 2077 Konusu
  2. Cyberpunk 2077 Çıkış Tarihi: Ne Zaman Çıkacak?
  3. Cyberpunk 2077 Fiyatı: Ne Kadar Olacak?
  4. Cyberpunk 2077 Fragmanı: Nasıl Görünüyor?

Cyberpunk 2077 Çıkış Tarihi ve Fiyatı

Cyberpunk 2077 Çıkış Tarihi, Fiyatı ve Dahası!

Oyunla ilgili merak ettiğiniz ayrıntılı bilgilere yazının devamında ulaşabilirsiniz.

Cyberpunk 2077 Konusu

Daha önce karşımıza The Witcher serisiyle çıkan ve yakaladığı başarı ile rüşdünü ispat eden CD Projekt tarafından geliştirilen yeni oyun, yayınlanan son videolar ile ilgiyi iyice üzerine çekmişti.

Night City, Kaliforniya bölgesinde geçen ve oyunculara distopik bir şehirde gireceğimiz maceraları anlatacak olan Cyberpunk 2077, şehrin farklı katmanları üzerine kurulmuş bir oyun olarak tanıtılmıştı.

İç içe geçmiş Night City’de, her biri kendine özgü sosyo-ekonomik alanlara ayrılmış altı farklı katman olacağı dile getirilmişti.

Acımasız çeteler, zengin banliyöler, kurumsallaşmış dev suç örgütleri, bilgisayar korsanları, transhümanist idealler, yolsuzluk ve neredeyse her şeyin kör edici neonlar ile bir araya geldiği oyun, bütün oyuncuları kendine çekmeyi başarmıştı.

Cyberpunk 2077 oyuncularının ise V adı verilen serbest bir paralı asker rolüne bürünecekleri aktarılmıştı. Birinci kişi bakış açısı ile oynadığımız yapım boyunca, V’nin Night City’nin sınırlarında gezeceği maceralarda yer alacağımız belirtilmişti.

V, teknolojik olarak geliştirilmiş gövde modifikasyonları, fiziksel güçlendirmeler, her birinde ayrı ayrı uzmanlaştığı silah kullanımları ve farklı özellikleri ile oyunculara farklı detaylar sunmayı vaat ediyordu.

Hikayesi, oynanışı ve görselliği ile çok yüksek puanlar alacağı şimdiden belli olan oyunun PC, PS4, Xbox One ve Google Stadia platformlarında oynanabileceği de söylenenler arasında kendine yer bulmuştu.


Benzer İçerik: Cyberpunk 2077 neden ertelendi?


Cyberpunk 2077 Çıkış Tarihi: Ne Zaman Çıkacak?

CD Projekt Red tarafından geliştirilen Cyberpunk 2077 17 Eylül 2020 tarihinde oyuncularla buluşacak. İlk açıklamada 16 Nisan 2020 olarak duyurulan çıkış tarihi, konsol tarafında yaşandığı iddia edilen bazı verimlilik sorunları nedeni ile ertelenmişti. Yaşanan salgının ardından çıkış tarihinde yeni bir ertelemenin söz konusu olup olmayacağı ise şu aşamada bilinmiyor.

GÜNCELLEME: 18 Haziran 2020 itibarıyla yapılan açıklama ile Cyberpunk 2077 çıkış tarihi 10 Aralık 2020 olarak belirlendi.

“Oyunun oynanabileceği bir noktadayız ancak yapmamız gereken daha çok şey var.”

Cyberpunk 2077 Fiyatı: Ne Kadar Olacak?

17 Eylül tarihinde çıkış yapacak olan Cyberpunk 2077 için belirlenen yerel satış fiyatları şu şekilde:

* Söz konusu fiyatların, yazının girildiği an itibarıyla geçerli olduğunu ve ilerleyen dönemlerde yukarı ya da aşağı yönlü bazı değişikliklerin olabileceğini vurgulayalım. Bu nedenle en doğru fiyat bilgisi için cihazınıza ait oyun mağazasına göz atın.

Cyberpunk 2077 Fragmanı: Nasıl Görünüyor?

Cyberpunk 2077 için yayınlanan resmi fragmanlardan bazılarına hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Cyberpunk 2077 on Steam


Peki siz Cyberpunk 2077 hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce bu oyun beklediğinize değecek mi? Görüşlerinizi ve fikirlerinizi hemen aşağıdaki yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version