Cyberpunk 2077 Başarısızlıklar Müzesi’nde

Bakalım sıradaki talihsiz talihli hangi oyun olacak?

Cyberpunk 2077 Başarısızlıklar Müzesi'nde

Bir Reddit kullanıcısı tarafından fark edilene göre, Cyberpunk 2077 Başarısızlıklar Müzesi‘nde yerini almış. Sektörler genelinde kayda geçen dillere destan başarısızlıkların sergilendiği müzeye, oyun sektöründen başka bir oyun daha adını altın harflerle yazdırmış oldu. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Cyberpunk 2077 DLSS 3 Desteği Kazandı


Çıkışı büyük bir heyecanla beklenip de bir süre hayal kırıklığı olarak anılan Cyberpunk 2077, geçtiğimiz yıl içerisinde satışa sunulan PlayStation 5 ve Xbox Series versiyonu ile eş zamanlı olarak yayınlanan güncellemesinin ardından düzlüğe çıkabilmişti. Ancak CD Projekt RED stüdyosunun tarihinde kara bir leke olarak anılmaya devam edecek. Son yaşanan gelişme, bu başarısızlığın müzelik olduğu da ortaya çıktı.

Cyberpunk 2077 Başarısızlıklar Müzesi’nde Yerini Alan Bir Başka Oyun

Reddit sitesindeki cyberpunkgame başlığının altında paylaşımda bulunan p4ul1023 isimli kullanıcı, Cyberpunk 2077 oyununun New York şehrindeki Başarısızlıklar Müzesi’nde kendisine hayli sağlam bir yer bulduğunu bildirdi. Aynı müzede, başarısızlığı dillere destan olan E.T. oyunu da bulunuyor.

Polonya menşeli stüdyo tarafından geliştirilmiş olan açık dünya oynanış sunan aksiyon-rol yapma oyunu, 2020 yılının Aralık ayında PC, PlayStation 4 ve Xbox Series için satışa sunulmuştu. Kullanıcıların karşılaştığı performans ve teknik sorunları ile eski nesil versiyonları oynanamaz haldeydi. Tüm bunlar bir yana dursun, sözü verilen hiçbir şeyin oyunda olmamasının da yaşanan hayal kırıklarında payı elbet büyük olmuştu.

Aradan geçen zaman zarfında yayınlanan irili ufaklı pek çok güncellemenin ardından, geçtiğimiz sene oynanabilir hale gelmişti. “Peki verilen sözler?” diye soracak olursanız, ne yazık ki olumlu bir cevap veremiyoruz.

Son olarak, bu yaz mevsiminde PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için çıkması beklenen Phantom Liberty isimli bir hikaye genişlemesi var. Şimdilik net bir tarih verilemiyor olsa da, Haziran gibi satışa sunulacağı iddia ediliyor.

Exit mobile version