Cyberpunk 2077 2.1 Güncellemesi Metro Sistemini Getirecek

Beş yıllık bekleyiş sona eriyor!

Uzun zamandır beklenen metro istasyonu hattı, en nihayetinde Cyberpunk 2077 2.1 güncellemesi ile geliyor. Ayrıca daha başka yenilikler de söz konusu. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Cyberpunk 2077: Ultimate Edition Çıkış Tarihi Duyuruldu


Cyberpunk 2077 2.1 Güncellemesi Detayları

Cyberpunk 2077 2.1 güncellemesi önümüzdeki hafta 5 Aralık 2023 Salı günü yayınlanacak. Bu güncellemenin en önemli yanı, Night City genelinde hızlı seyahat için kullanabileceğimiz tam işlevsel on dokuz NCART metro istasyonunun eklenecek olması.

Hatırlayacağınız üzere buna, 2018 yılının E3 fuarındaki fragmanda yer verilmiş, hatta fragmanın en başında gösterilmişti. Ne var ki oyunun çıktığı gün bu sistemi oyunda bulamamıştık. Ancak beklenen gün sonunda geliyor.

Cyberpunk 2077 DLC

İster gezmek istersek de görev yapmak olsun, gittiğimiz yöne bağlı olarak hatlar arasında geçiş yapmamız gerekecek. Eğer geçen sürenin uzun olmasını istemezsek de ilgili tuşa basarak hızlandırma yapabileceğiz. Ayrıca bu süreçte etrafı gözlemleyebilecek, şehirdeki hayatın sürüşünü izleyebilecek ve yapay zeka karakterlerin kendi aralarında sohbetlere de tanık olabileceğiz.

Metro sisteminin dışında, diyaloglar ve planlı sekanslar haricinde çipimiz sayesinde yürürken radyo dinleyebilme, karakterimizin evine davet etmek gibi duygusal ilişkili olduğumuz kişiler ile takılabilme, araba yarışlarını tekrar oynayabilerek yeni araçlar için indirim elde etme, beş yeni motosiklet ve ön tekerini kaldırma dahil çeşitli motosiklet numaraları, çeteler ile araba kovalamaca sahneleri, arabasını çaldığımız kişiler tarafından takip edilme ve büyük otobanın kullanıma açılması ve yeni erişilebilirlik seçenekleri gibi yenilikler de olacak.

Exit mobile version