Cyberpunk 2077 2.0 Güncellemesi ile Gelecek Yenilikler

Bizleri bolca yenilik bekliyor...

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty geliştiricisi yakın bir zaman önce Youtube kanalı üzerinden yeni bir canlı yayın gerçekleştirdi. Bu yayın sırasında Cyberpunk 2077 2.0 güncellemesi ile gelecek yenilikler ile ilgili daha fazla detay sunuldu.


İlginizi Çekebilir: Cyberpunk 2077: Phantom Liberty Yeni Oynanış Özellikleri Gösterildi


GamesCom 2023 Açılış Gecesi Canlı yayını sırasında Cyberpunk 2077: Phantom Liberty hakkında yeni detaylar edinmiştik. 2.0 versiyonlu güncelleme ile ana oyunun PC, PlayStation 5 ve Xbox Series versiyonlarına da eklenecek olan bu özellikler, yeni yetenek ağacı, yeniden tasarlanmış takviye sistemi, düşman yapay zekası ve polisler için revizyonu, araç sürerken ateş edebilmek ve düşmanların araçlarına kendi aracımızdan veya motosikletimizden sızabilmeyi kapsayacak.

Bunların dışında, Dogtown isimli yeni bölge ile dinamik etkinlikler ve görevlerin yanı sıra, aksiyon dolu kısa süreli işler, kıyafet eşyaları, silahlar, siber yazılım ve çok daha fazlası bizi bekleyecek.

Cyberpunk 2077 2.0 Güncellemesi Yenilikleri

Yakın bir zaman önce CD Projekt RED tarafından yeni bir canlı yayın gerçekleştirildi ve 2.0 güncellemesi ile ilgili yeni ilginç detaylar ortaya çıktı:

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty Yeni Oynanış Özellikleri Gösterildi

Phantom Liberty ile geliştirilecek çatışma mekanikleri ve polis yapay zekası yenilikleri:

Son olarak, yeni araba olanakları önemli ölçüde genişletilecek. Bu bağlamda, Phantom Liberty ile yeni ‘Kısa Süreli Araba İşleri’ bizi bekleyecek. Değişiklikler ise şöyle:

Exit mobile version