Cyberpunk 2077 2.0 Güncellemesi ve Phantom Liberty Arasındaki Farklar

Ücretli ve ücretsiz içerikler neler?

Cyberpunk 2077 2.0 Güncellemesi ve Phantom Liberty Arasındaki Farklar

CD Projekt RED, yaptığı X (eski adıyla Twitter) paylaşımı ile Cyberpunk 2077 2.0 güncellemesi ve Phantom Liberty arasındaki farkları ortaya koydu. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Cyberpunk 2077: Phantom Liberty Yeni Oynanış Özellikleri Gösterildi


Cyberpunk 2077 Phantom Liberty ile buluşmaya az bir zaman kaldı. 2022 yılının Eylül ayı içerisinde duyurulmuş olan ücretli genişleme, 26 Eylül 2023 tarihinde PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için yayınlanacak. Bununla birlikte, aynı gün 2.0 versiyonlu büyük bir güncelleme de yayınlanacak ve Phantom Liberty için özel olmayan özellikler temel oyuna sahip olanlara da sunulacak. Halihazırdaki kafa karışıklığını giderebilmek ve her şeyi yerli yerine oturtabilmek adına, CD Projekt RED tarafından genel bir tablo yayınlandı.

Cyberpunk 2077 2.0 Güncellemesi ve Phantom Liberty Farkları Neler?

CyberpunkGame Twitter hesabı üzerinden paylaşılan tabloya göre, 2.0 versiyonlu güncelleme ile yenilenmiş yetenek ağaçları, takviyeler (perks), siber yazılım, yeni kapasite ve polis sistemi ve radyo istasyonları, araç savaşları ve kovalamaca sekansları, yapay zeka geliştirmeleri, ganimet, eşya ve eşya üretimi ve kullanıcı arayüzü ve deneyimi değişiklikleri gelecek.

Phantom Liberty genişlemesine sahip olanlar ise Dogtown bölgesi, yepyeni bir hikaye, araçlar ile ilgili olanlar dahil yeni görevler, karakterler, düşmanlar ve daha fazlası, hava yardımları, yetenek ağacı Relic, yüzün üstünde yeni eşya, araçlar için füze sistemi ve altmışa çıkartılmış yeni karakter seviyesi özelliklerine erişim sağlayabilecekler.

En Düşük Gereksinimler (Işın İzleme: Kapalı, 1080p @ 30 FPS)

Önerilen Gereksinimler (Işın İzleme: Kapalı, 1080p @ 60 FPS)

Ultra Gereksinimler (Işın İzleme: Kapalı, 2160p @ 60 FPS)

En Düşük Gereksinimler (Işın İzleme: Düşük, 1080 @ 30 FPS)

Önerilen Gereksinimler (Işın İzleme: Ultra, 1080 @ 60 FPS)

Overdrive Gereksinimleri (Işın İzleme: Overdrive, 2160 @ 60 FPS)

Exit mobile version