Cyberpunk 2077 2.0 Güncellemesi İçin Geliştiriciden Uyarı

Olası aşırı ısınmalara karşı dikkatli olmak lazım...

Cyberpunk 2077 2.0 güncellemesi için beklenen zaman yaklaşıyor. Ancak bunun öncesinde baş sinematik programcısı Filip Pierscinski, PC kullanıcıları için önemli bir uyarıda bulundu.


İlginizi Çekebilir: Cyberpunk 2077: Phantom Liberty Yeni Oynanış Özellikleri Gösterildi


Cyberpunk 2077 2.0 Güncellemesi İçin CD Projekt RED Uyarıda Bulundu

Cyberpunk 2077 2.0 güncellemesi, bu ayın sonlarına doğru Phantom Liberty ile aynı zamanlarda yayınlanacak. Elbette genişleme paketi önemli yenilikler ile geliyor olsa da, sadece bu genişleme paketi ile sunulmayacak olan özelliklerden 2.0 güncellemesi ile ana oyuna oyuna sahip olan oyuncular da faydalanabilecekler.

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty Yeni Oynanış Özellikleri Gösterildi

Önümüzde iki haftadan az bir zaman kalmış iken, baş sinematik programcısı Filip Pierscinski tarafından söylenene göre hem işlemciler hem de ekran kartları epey zorlanacak. Öyle ki, yeni güncelleme modern sekiz çekirdekli işlemcilerin % 90 kadarını kullanabilecekmiş. Hal böyle iken Pierscinski, oyuncuların bilgisayarlarını olası aşırı ısınma ve stabil çalışma ile ilgili sorunlarına karşı kontrol altında tutmalarını öneriyor.

2.0 güncellemesi ile birçok oynanış sisteminde iyileştirmeler yapılacak iken, yol izleme (path tracing) dahil ışın izleme teknolojisinin tüm avantajlarından faydalanılacak. Yani bilgisayarlarımızın sistemini büyük ölçüde kullanacak olmasına aslında şaşmamak ve olası aşırı ısınmalara karşı da soğutma sistemleri bağlamında ihtiyatlı davranmak lazım.

DLSS 3.5 desteğini de getirecek olan güncelleme, yenilenmiş yetenek ağaçları, takviyeler, siber yazılım, yeni kapasite ve polis sistemi ve radyo istasyonları, araç savaşları ve kovalamaca sekansları, yapay zeka geliştirmeleri, ganimet, eşya ve eşya üretimi ve kullanıcı arayüzü ve deneyimi değişiklikleri gelecek.

Son olarak, yarın TSİ 18:00 sıralarında yeni bir Night City Wire yayını gerçekleştirilecek. Yeni radyolar hakkında konuşulacak, Reed hakkında Idris Elba tarafından yeni bilgiler verilecek ve oynanış ve yeni yeteneklerden bahsedilecek iken, birkaç sürpriz de bizi bekleyecekmiş.

En Düşük Gereksinimler (Işın İzleme: Kapalı, 1080p @ 30 FPS)

Önerilen Gereksinimler (Işın İzleme: Kapalı, 1080p @ 60 FPS)

Ultra Gereksinimler (Işın İzleme: Kapalı, 2160p @ 60 FPS)

En Düşük Gereksinimler (Işın İzleme: Düşük, 1080 @ 30 FPS)

Önerilen Gereksinimler (Işın İzleme: Ultra, 1080 @ 60 FPS)

Overdrive Gereksinimleri (Işın İzleme: Overdrive, 2160 @ 60 FPS)

Exit mobile version