Cyberpunk 2077 1.31 Güncellemesi Yayınlandı

Çıkışının üzerinden neredeyse bir yıla yakın zaman geçen Cyberpunk 2077, halen çeşitli optimizasyon ve hata sorunları ile uğraşmaya devam ediyor. Cyberpunk 2077 1.31 Güncellemesi, özellikle PlayStation cephesindeki bazı optimizasyon sorunlarına odaklanıyor.


İlginizi Çekebilir: Cyberpunk 2077 İncelemesi


Cyberpunk 2077 1.31 Güncellemesi Yenilikleri Neler?

Temel olarak baktığımızda Patch 1.31, küçük sorunlara odaklanan basit bir güncelleme gibi gözüküyor. Bu noktada özellikle görevlerdeki birkaç hatanın düzeltildiği notunu görüyoruz.

Buna karşın PlayStation cephesinde GPU optimizasyonu ile ilgili bazı iyileştirmeler de bulunuyor ancak bunun performansı nasıl etkilediğini görmek için bir süre daha beklememiz gerekecek.

Cyberpunk 2077 İnceleme

Patch 1.31 Yenilikleri Neler?

Güncellemenin merak edilen diğer tüm ayrıntılarına ulaşmak için ilgili resmi içeriğe göz atabilir ve daha detaylı bilgi edinebilirsiniz. Şirketin önümüzdeki dönemlerde daha ayrıntılı güncellemeler de yayınlaması bekleniyor.

Güncelleme şu andan itibaren PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series ve PC için indirilebilir durumda. Eğer size henüz ulaşmadıysa, bir süre daha beklemenizi tavsiye ediyoruz.

Exit mobile version