CS:GO Kaynak Kodları Sızdırıldı! Oyuncular Tehlikede Mi?

Sis Atma Güzel Kardeşim

csgo-kaynak-kodlari-sizdirildi

Dünya genelinde milyonlarca oyuncusu bulunan Counter-Strike: Global Offensive, veri sızıntısı ile gündeme bomba gibi düştü. CS:GO kaynak kodları sızdırıldı. Peki oyuncular tehlikede mi? İşte tüm detaylar.

CS:GO Kaynak Kodları Ortaya Çıktı! Resmi Açıklama Geldi

Geçtiğimiz günlerde oyuncu rekoru kıran CS:GO‘nun kaynak kodları üçüncü kişiler tarafından ele geçirildi. Kaynak kodlarının ortaya çıkması sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Valve konu hakkında Twitter üzerinden açıklamalarda bulundu.

Yapılan açıklamada sızdırılan kodların 2017 ve 2018 yılında, partnerlere verilen sınırlı bir CS:GO motorunun oluşturduğu kodlardan ibaret olduğu bilgisi paylaşıldı. Oyuncuların endişelenmesini gerektiren bir durumun olmadığı söylendi ve en yüksek güvenlik için resmi sunucularda oyunun oynanması tavsiye edildi.

Son olarak açıklamada şirketin durumu araştırmaya devam edeceği ve olası bir durumda oyunculara gerekli bilgilendirmelerin yapılacağı söylendi.

Sizler Counter-Strike: Global Offensive’in kaynak kodlarının sızdırılması hakkında neler düşünüyorsunuz? Hemen aşağıda yer alan yorumlar bölümünden görüşlerinizi paylaşmayı unutmayın!

Hemen aşağıda yer alan bağlantıdan CS:GO’yu cihazınıza hızlıca indirebilir ve oyun keyfine başlayabilirsiniz.


CS:GO İndir


Sitemiz üzerinden en güncel oyun haberleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Sosyal medya hesaplarımızı takipte kalarak da en güncel oyun haberlerine ulaşabilmeniz mümkün.

Turuncu Levye olarak en güncel oyun haberlerini ve oyun videolarını sizler aktarmaya devam edeceğiz. Bizleri takipte kalın, kendinize çok iyi bakın!

Exit mobile version