CS:GO Eş Zamanlı Oyuncu Sayısı Rekora Doymadı

Rekor üstüne rekor....

Ücretsiz rekabetçi oyunları arasında önemli bir yere sahip olan CS:GO eş zamanlı oyuncu sayısı rekorunu bir kez daha yeniledi. Hiç şüphesiz ki Valve şirketinde ağızlar kulaklardan ayrılmıyordur. Peki güncel sayı ne oldu? Detayı haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Counter-Strike 2 Resmen Duyuruldu!


Bildiğiniz gibi Counter-Strike 2, geçtiğimiz hafta içerisinde duyurulmuştu. İsmi dolayısı ile yeni bir oyun gibi görünse de, aslında Counter-Strike: Global Offensive oyununun Source 2 motoruna transfer edilmiş hali olacak ve beraberinde de birçok yeniliği getiriyor. Yeni duyurunun heyecanı ile ücretsiz oyunun eş zamanlı oyuncu sayısında da yeni bir rekor kırıldı. Görünüşe göre Counter-Strike 2 oyuncuları bir hayli ateşlemiş ve sahalara geri dönmelerine vesile olmuş.

393cac85e39a61d2b2461afabb8b708e

CS:GO Eş Zamanlı Oyuncu Sayısı Yeni Zirveler Yapıyor

Sizinle son paylaştığımız haberimizde belirttiğimiz sayı 1.320.219 idi. Geçtiğimiz hafta 1.420.183 görülmüş iken, güncel olarak 1.507.212 sayısına ulaşıldı. Muhtemelen Source 2 versiyonunun çıkışına kadar olan zamanda ve sonrasında da pek çok rekor kırılacaktır. Gelişmeleri takipte olacağız.

Çarşamba günü, yayınlanan üç video ile duyurulmuş ve halihazırdaki oyun için yaz mevsiminde ücretsiz güncelleme ile yayınlanacak olan Counter-Strike 2 ile haritaların, frekans değerinin ve sis efektlerinin yeniden düzenlenmesi gibi yeniliklere ek olarak, yüksek kalitede görsellik ve yapı, alt frekans (sub-tick) güncellemeleri ile herhangi bir gecikme yaşanmayacak ve nişan aldığınız yeri vurabileceksiniz. Diğer bir deyişle, oldukça hassas bir oynanış ile karşılaşacağız.

Exit mobile version