Crysis Remastered Trilogy Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Crysis Remastered Trilogy çıkış tarihi resmi olarak açıklanıyor. Crytek’ten gelen açıklamalara göre üç oyunun yenilenmiş sürümleri, 15 Ekim’de raflardaki yerini almaya hazırlanıyor.


Benzer İçerik: Crysis Remastered İnceleme


Crysis Trilogy Resmi Olarak Duyuruldu

Geçtiğimiz günlerde yayınladığımız haberde, Crysis 2 Remastered ile ilgili bazı iddialara değinmiştik. Şimdi, şirket tarafından yapılan resmi bir açıklama ile birlikte hayranlar için müjdeli bir duyuru yapıldı.

Crytek tarafından “Büyük bir haberimiz var!” açıklaması ile duyurulan Crysis Remastered Trilogy, şirketin popüler oyun üçlemesinin yenilenmiş halini bir araya getirecek.Crysis 2 Remastered Geliştiriliyor!

Crysis Remastered Trilogy Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Crytek tarafından yapılan duyuruya göre şirketin yenilenmiş oyun üçlemesi, 2021 yılının sonbahar döneminde kullanıcılarla buluşacak. Almanya merkezli oyun geliştiricisi, resmi olarak oyunun piyasada olma tarihi duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre oyun 15 Ekim 2021 tarihinde aşağıdaki platformlarda oynanabilir olacak:

Şirket oyunun mevcut nesil konsollara çıkacağını vurgularken, yeni nesil konsolların çok daha pürüzsüz bir deneyim sunacağının altını çizdi. Yani yeni nesil için özel optimizasyonlar söz konusu olacak.

Bildiğiniz üzere Crysis Remastered, şu an halihazırda mevcut durumda. Buna ek olarak Crysis 2 Remastered ve Crysis 3 Remastered ile birlikte, oyunu üçlemesi bir paket halinde kullanıcılara sunulacak.

Şayet ikinci ve üçüncü oyunu bir paket halinde satın almak istemezseniz, bu oyunların ayrı ayrı olarak da satışa sunulacağını belirtmekte fayda var. Yani illaki bir bütün olarak para ödemek zorunda değilsiniz.

Crysis Remastered Trilogy isim paket 49,99 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Oyuncular ister direkt olarak paketi satın alabilecek ister paketin içerisinde yer alan Crysis Remastered 2 ve Crysis Remastered 3 isimli video oyunları ayrı olarak satın alabilecek.

Pakette yer alan video oyunlarının Xbox Series X ve PlaySTation 5 sürümü, 1080p ve 4K çözünürlük arasında 60 FPS sunacak. Bunun yanı sıra söz konusu sürümde HD çözünürlüğünde dokular, iyileştirilmiş aydınlatma, görsel olarak geliştirilmiş karakterler, silahlar ve ortamlar yer alacak.

Exit mobile version