Crysis Remastered Trilogy Çıkış Fragmanı Yayınlandı

Orijinal üçleme, yenilenmiş haliyle yakında bizlerle olacak.

Crysis Remastered Trilogy Çıkış Fragmanı Yayınlandı

Satışa sunulmasına sayılı günler kala Crysis Remastered Trilogy çıkış fragmanı yayınlandı. Halihazırdaki ilk oyuna ek olarak ikinci ve üçüncü oyunun da dahil olduğu üçleme paketi için geri sayım devam ediyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Crysis Remastered İnceleme


Hatırlayacağınız üzere Crysis Remastered Trilogy, geçtiğimiz aylarda yapılan Twitter paylaşımından kısa bir süre sonra duyurulmuştu. 15 Ekim 2021 tarihinde PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulacak. Her üç oyunu paket olarak alabileceğini gibi, istediğiniz takdirde ayrı ayrı alabilmeniz de mümkün olacak.

İçerikteki oyunların PlayStation 5 ve Xbox Series versiyonları, 4K’ya kadar çözünürlük desteği ve 60 FPS’in yanı sıra yüksek çözünürlüklü dokular, iyileştirilmiş aydınlatma, geliştirilmiş karakter ve silah modelleri ve ortamlar ve ek olarak PC versiyonu Işın İzleme desteği sunacak.

Crysis Remastered Trilogy Çıkış Fragmanı Ortaya Çıktı

Önümüzdeki hafta itibarıyla satışa sunulacak olan paket için yayınlanan çıkış fragmanını, aşağıdan izleyebilirsiniz. Ayrıca PlayStation 3 ile PlayStation 5 ve Xbox 360 ile Xbox Series versiyonları için hazırlanan karşılaştırma videolarına göz atmayı da ihmal etmeyin. Keyifli seyirler!

Crysis Remastered Hakkında

Oyunun hikayesi basit bir görev ile başlıyor. Ancak Kuzey Kore adalarının yaratık sürüsü tarafından istila edilmesiyle büyük bir savaş patlak veriyor. Nomad kod adlı Birleşik Devletler Ordusu Delta Gücü askeri Jake Dunn rolündesiniz. Senaryo boyunca giydiğiniz Nanosuit sayesinde görünmezlik, zırh, güç ve daha hızlı koşma özellikleriniz olabiliyor. Bu da gireceğiniz her türlü savaşta farklı stratejiler uygulayabilmenize olanak tanıyor. Nanosuit dışında fazlasıyla geniş bir mühimmat yelpazesi de sunuluyor.

Crysis 2 Remastered Hakkında

Devam oyununun konusuna göre dünya, bir dizi iklimsel felaket ile tahrip olmuş ve toplum da bütünüyle yok oluşun eşiğindedir. Tüm bunlar yetmezmiş gibi, yaratıklar da geri dönmüş ve dünyanın en simgesel New York şehrini tarumar ederek insanlığı yok etmek için tam bir istila haline geçmiştir.

Biz ise bu defa Alcatraz isimli Kuvvet Keşif Piyadesi rolündeyiz. Geleceğin çatışma güçlendirme teknolojisini barındıran Nanosuit 2 ile son çare olup, New York genelindeki düşmanlarımız ile savaşarak insanlığı yok oluştan kurtarmaya çalışıyoruz.

Crysis 3 Remastered Hakkında

New York şehri devasa nanodome tarafından yayılmakta olan şehirsel yağmur ormanına dönüştürülüyor. Prophet olarak yedi ayrı bölgede insan ve yaratık güçlerine karşı, Nanosuit kıyafetinin sunduğu üst düzey teknolojileri kullanarak savaşmanız gerekecek. Dünyayı kurtarma hedefinize giden yolda, tercihen doğrudan saldırı veya Predator Bow da kullanarak gizlilik odaklı bir oynanışı sergileyebilmeniz mümkün olacak.

Exit mobile version