Crysis Remastered Steam Tarihi Belli Oldu

Yenilenmiş Crysis versiyonu, Steam oyuncularıyla ne zaman buluşacak?

Crysis Remastered Steam Tarihi Belli Oldu

Yeni duyuru ile Crysis Remastered Steam tarihi verildi. Bu ay içerisinde büyük buluşma gerçekleşecek. Peki Steam kullanıcıları Nomad’ın yenilenmiş macerasına ne zaman katılabilecekler? Detaylar haberimizde.

Crytek ve Saber Interactive ortaklığında geliştirilmiş olan Crysis Remastered, geçtiğimiz yılın Nisan ayı içerisinde resmen duyurulmuştu. Ne var ki Epic Games ile yapılan anlaşma ışığında, 18 Eylül 2020 tarihinde çıkışını gerçekleştirmiş olan yenilenmiş sürüm, PC platformunda bir yıllığına Epic Games Store üzerinden satılmıştı.


İlginizi Çekebilir: Crysis Remastered Trilogy Tarihi Açıklandı


Yakın bir zaman içerisinde de bu anlaşma süresi dolmuş olacak. Haliyle Epic Games Store özelinden kurtulmuş olacak Crysis Remastered, dijital PC oyunu satan diğer mağazalarda da yerini almış olacak. Zaten geçtiğimiz haftalarda da Steam sayfası açılmış ve ön-siparişler alınmaya başlanmıştı. Bugün ise resmi tarih ortaya çıktı.

Crysis Remastered Steam Tarihi Ne Zaman?

Crytek resmi internet sayfasından yapılan resmi açıklamaya bakılırsa, Crysis Remastered Steam mağazasına 17 Eylül 2021 tarihinde teşrif edecek. Buna ek olarak, 2007 yılında çıkan oyuna sahip olanları ise güzel bir sürpriz bekliyor.

Verilen detaylara göre yenilenmiş sürüm, Steam üzerinden % 20 indirim ile satışa sunulacak. Eğer kütüphanenizde Crysis bulunuyorsa, bu size ekstradan bir % 30 indirim daha kazandıracak. Bu da Crysis Remastered için toplamda % 50 indirim ile sahip olabileceğiniz anlamına geliyor.

Halihazırda PC (Epic Games Store), PlayStation 4, Switch ve Xbox One için satışa sunulmuş olan oyun, yeni ve ayrıntılı ışıklandırma tekniği, Işın İzleme teknolojisi, 8K çözünürlüklü kaplamalar, modern alan derinliği, hareket bulanıklığı, SSDO, SVOGI, zamansal keskinlik yumuşatma, Parallax Occlusion Mapping, Screen Space Reflection ve parçacık etkileri dahil grafiksel geliştirmeler ile oyuncuların beğenisine sunulmuştu.

Crysis Konusu

CryEngine ile geliştirilmiş olan Crysis, 13 Kasım 2007 tarihinde çıkışını gerçekleştirmişti. Kısa sürede dünya genelinde popüler hale gelen oyunun hikayesi basit bir görev ile başlıyor. Ancak Kuzey Kore adalarının yaratık sürüsü tarafından istila edilmesiyle büyük bir savaş patlak veriyor. Nomad kod adlı Birleşik Devletler Ordusu Delta Gücü askeri Jake Dunn rolündesiniz. Senaryo boyunca giydiğiniz Nanosuit sayesinde görünmezlik, zırh, güç ve daha hızlı koşma özellikleriniz olabiliyor. Bu da gireceğiniz her türlü savaşta farklı stratejiler uygulayabilmenize olanak tanıyor. Nanosuit dışında fazlasıyla geniş bir mühimmat yelpazenizin de olduğunu söyleyelim.

Exit mobile version