Crysis 4 Resmi Olarak Duyuruldu!

Geliyor gelmekte olan!

Crysis 4 Resmi Olarak Duyuruldu!

Crytek tarafından yapılan açıklama ile Crysis 4 resmi olarak duyuruldu. Henüz net bir çıkış tarihi olmasa da, yakın bir zamanda piyasada olması bekleniyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Crysis Remastered Trilogy İnceleme


Bildiğiniz gibi Crysis serisi 2013 yılı içerisinde çıkan üçüncü oyunun ardından derin bir sessizliğe gömülmüştü. Saber Interactive ile yapılan ortaklık neticesinde 2020 yılı içerisinde ilk oyunun Remastered sürümü satışa sunulduktan sonra, geçtiğimiz yılın sonlarına doğru ikinci ve üçüncü oyunun da Remastered sürümleri ile Crysis Remastered Trilogy piyasadaki yerini almıştı. Diğer bir deyişle, ünlü seri yıllar sonra yeniden gündeme gelmiş oldu.

Bu durum elbette ileride dördüncü oyunun duyurulup duyurulmayacağını merak etmemize yol açmıştı. Gerçi bu soru, üçüncü oyunun çıkışından sonra sorulmaya başlanmıştı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından, Crytek tarafından gizemli bir AAA oyun için iş alımlarının başlamış olduğu duyurulmuştu.

Crytek Tarafından Crysis 4 Duyuruldu

Gün içerisinde Crytek China tarafından gönderilmiş olup ilk olarak Eurogamer tarafından fark edilen bir mesaj ile Crysis 4 oyunu teyit edilmişti. Bunun üzerinden çok geçmeden yayınlanan tanıtım videosu ile devam oyunu resmen duyuruldu.

Oldukça gizemli bir sunuma sahip olan fragmanın on dördüncü saniyesinde Prophet’in başlığı görünür iken, finalde ise 4 rakamını görüyoruz.

Videonun ardından oyunun resmi sayfası üzerinden “gerçek bir yeni nesil oyun sunabilmek için oldukça sıkı çalıştıklarını” belirten Crytek Üst Yöneticisi Avni Yerli, proje için işe alımlar yaptıklarını da sözlerine ekledi. Bununla birlikte geliştirilme aşamasının erken safhalarında olduğu söylenen Crysis 4 için henüz ilk detaylar belirsizliğini koruyor. Yani hangi platformlar için geliştirildiği, çıkış tarihi, hikayesi ve oynanış mekanikleri ile ilgili detaylar henüz verilemiyor, ama Yerli, gelecek için son derece heyecanlı olduklarını ve oyuncu camiasını dinlediklerini bilmemizi istiyorlar.

Son olarak, yeni Crysis oyunu Crysis Remastered Trilogy gibi yine Crytek tarafından yayınlanacak. Ayrıca Türkçe destek geleneğinin devam ettirilerek Türkçe altyazı, arayüz ve seslendirme ile satışa sunulması bekleniyor.

Exit mobile version