Crysis 2 Remastered Geliştiriliyor!

Crysis 2 Remastered Geliştiriliyor!

2011 yılında çıkış yapan ve oyuncuların oldukça beğendiği Crysis 2, çok yakın bir zamanda Crysis 2 Remastered unvanı ile yeniden karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.


Benzer İçerik: Crysis Remastered İnceleme


Crysis 2 Remastered Nasıl Olacak ve Ne Zaman Çıkacak?

Crysis’in resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, Crysis 2’nin karakterlerinden birisi olan Laurence ‘Prophet’ Bernesa’ya atıfta bulunulan “They used to call me Prophet.” yazısı paylaşıldı.

Hemen ardından gelen tweet ise iki adet büyük göze ev sahipliği yapıyor.

Bunun ötesinde, ertesi gün yapılan paylaşımda da Crysis 2’ye dair bir ekran görüntüsü paylaşıldı ve evet, bu iki büyük göz yine burada.

Crysis 2’nin orijinal sürümünden bu yana yaklaşık olarak on yıl gibi uzun bir süre geçti ve geçtiğimiz aylarda tanıtılan ve satışa sunulan Crysis Remastered’ın ardından bir sonraki oyunun yenilenmiş sürümünün çıkacağını düşünmek oldukça mantıklı bir görüş olurdu.

Yani yakın bir zamanda Crysis Remastered 2 ile karşılaşmamız oldukça mümkün gibi gözüküyor ancak bulunduğumuz aşamada halen, şirketin bu doğrultuda bir açıklama yapmadığını hatırlatmak gerekiyor.


Peki siz burada yer alan düşünceler ve iddialar hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce geliştirici şirket ikinci oyunun yenilenmiş sürümü üzerinde çalışıyor olabilir mi? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version