Crusader Kings III: Royal Court Genişletme Paketi Çıktı

Sarayımızın itibarını daha da arttırabileceğiz...

Crusader Kings III Royal Court Genişletme Paketi Çıktı

Crusader Kings III: Royal Court genişletme paketi bu hafta itibarıyla satışa sunuldu. Sarayımızın ihtişamına odaklı olacak bu genişletme paketiyle ilgili detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Küçük Ölçekli Assassin’s Creed Oyunu Geliştiriliyor Olabilir


Paradox Development Studio tarafından geliştirilen ve Paradox Interactive tarafından yayınlanan Crusader Kings III, 2020 yılının Eylül ayı içerisinde satışa sunulmuştu. İlk iki oyunun devamı olup Viking Çağı’ndan Bizans’ın düşüşüne kadar uzanan dönemi konu alan strateji oyununda, İzlanda, Hindistan, Kuzey Kutup Dairesi, Orta Afrika dahil birçok yerin bulunduğu haritada, kraliyet veya aristokrat bir haneyi seçiyor ve her yeni neslin güvenliğini ve gücünü korumasını sağlayarak bir hanedanlığı asırca yönetiyor, mirasınızı güçlendirmek için de yeni topraklar ve unvanlar kazanıyor ve Orta Çağ’ın etkili olaylarını ve şatafatlı hayatını yaşıyorsunuz.

Çıkış itibarıyla türü sevenlerin yoğun ilgisine maruz kalan Crusader Kings III, incelemelerden de yüksek puanlar almıştı. Yayıncı Paradox Interactive, oyunun çıkışının ardından ilk büyük genişletme paketi Royal Court ile oyuncuların karşısına çıktı.

Crusader Kings III: Royal Court Genişletme Paketi Detayları

Yeni genişletme paketinde, sarayınızı usta zanaatkarlar tarafından yaratılmış olan eserler, ele geçirilmiş ve nesilden nesle taşınmış veya miras kalmış ender parçalar ile tasarlayabileceksiniz. Ayrıca krallığınızın alışkanlıklarını ve entrikalarını, birden fazla kültürün bir araya gelmesiyle oluşmuş büyük bir imparatorluğa uygun olacak şekilde değiştirebilmeniz veya özgün bir kültür oluşturarak kendi yolunuzu çizebilmeniz de mümkün olacak.

İçerikte ayrıca kölelerin ve saray mensuplarının sorunları ile de ilgilenecek iken, rakiplerinizi ve daha yüksek yaşam standartları olan konuklarınızı etkilemek için daha süslü ziynet eşyaları ve daha iyi yemekler ile maiyetinizdeki yaşam kalitesini yükseltmek durumunda olacaksınız.

Son olarak, Crusader Kings III: Royal Court genişletme paketi büyük bir güncelleme ile oyuncuların beğenisine sunuldu. Bahsi geçen büyük güncelleme ile kültür sistemi için daha fazla detay ve içerik ile küçük hanedanlık yenilikleri, silahlar ve zırhlar için bir karakter envanter sistemi, yeni etkinlikler ve kendi hanedan armanızı tasarlama imkanı gibi yenilikler sunuluyor.

Crusader Kings III Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

 

Exit mobile version