Crime Boss: Rockay City PS5 ve Xbox Series Çıkış Tarihi Duyuruldu

İçerik yol haritası da detaylandırıldı...

Crime Boss: Rockay City PS5 ve Xbox Series Çıkış Tarihi Duyuruldu

505 Games ve INGAME STUDIOS, yaptıkları yeni duyuru ile hem Crime Boss: Rockay City PlayStation 5 ve Xbox Series çıkış tarihi için açıklamada bulundular hem de önümüzdeki yılın ikinci çeyreğine kadar olan içerik yol haritasını ortaya çıkarttılar. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Resident Evil: Death Island Çıkış Tarihi Belli Oldu


Crime Boss: Rockay City, 2022 yılının The Game Awards şovunda duyurulmuştu. 90’lı yılların Florida eyaletinde geçen organize suç oyununun başrolünde Michael Madsen var iken, Kim Basinger, Damien Pitier, Danny Trejo, Danny Glover ve Chuch Norris gibi isimler de eşlik ediyor.

Hikayeye göre eski suç patronunun tahtalı köyü boylamasının ardından, bir güç savaşı başlıyor ve pek çok aday da tahta geçmek için amansız bir savaşa girişiyor. Biz ise yeteneği ve uzmanlık alanına göre tayfamızı seçecek ve cesaret gerektiren görevlere girişecek, soygunlar gerçekleştirecek ve zirveye oturmaya çalışıyoruz.

Crime Boss: Rockay City PlayStation 5 ve Xbox Series Çıkış Tarihi Netleşti

Her ne kadar efsanevi bir kadrosu olsa da, adından yeteri kadar fazla söz ettirememiş olan Crime Boss: Rockay City, 28 Mart 2023 tarihinde PC (Epic Games Store) için satışa sunulmuştu. 505 Games ve INGAME STUDIOS tarafından yapılan yeni duyuru ile PlayStation 5 ve Xbox Series için de 15 Temmuz 2023 tarihinde dijital olarak ve 5 Eylül 2023 tarihinde ise kutulu olarak silah paketiyle birlikte çıkacak.

Yayıncı 505 Games, mevcut nesil konsol versiyonlarının çıkış tarihi duyurusuna ek olarak, oyunun içerik yol haritasını da ortaya çıkarttı. Verilen bilgilere, 2024 yılının ikinci çeyreğine kadar her bir çeyrekte ücretsiz bir güncelleme yayınlanacak. Bunun dışında, bu yılın üçüncü çeyreğinde ücretli genişleme paketi Dollar Dragon: Gold Cup ve silah paketi, dördüncü çeyreğinde ücretli silah paketi, 2024 yılının ilk çeyreğinde ücretli genişleme paketi Sherrif Norris: 99 Problems ve Urban Legends paketi ve ikinci çeyreğinde de ücretli genişleme paketi Nasara’s Revenge ve Urban Legends paketi oyuncuların beğenisine sunulacak.

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version