Crime Boss: Rockay City, Oyuncu Kadrosuyla Sallıyor!

Tam bir yıldızlar geçidi!

Crime Boss Rockay City, Oyuncu Kadrosuyla Sallıyor!

The Game Awards 2022 sırasında birçok sürpriz duyuruya imza atılmıştı. İçlerinde en dikkat çekenlerinden bir tanesi ise Crime Boss: Rockay City oldu. Ne var ki, oyunun kendisinden öte kadrosundaki oyuncular büyük bomba diyebiliriz. Yani sırf kadrosunun bile bu oyunu sattıracağına şüphe yok diyebiliriz.


İlginizi Çekebilir: The Game Awards 2022 Duyuruları ve Yeni Haberler


505 Games ve Epic Games şirketlerinin ortaklık anlaşması imzaladığı oyun, INGAME STUDIOS tarafından geliştiriliyor. PC (Epic Games Store) için 28 Mart 2023 tarihinde çıkacak olan Crime Boss: Rockay City, yılın ilerleyen zamanlarında PlayStation 5 ve Xbox Series kullanıcılarıyla da buluşacak.

Crime Boss: Rockay City Epey İddialı Geliyor

90’lı yılların Florida eyaletinde geçecek ve organize suç oyununun başrolünde Michael Madsen var iken, Kim Basinger, Damien Pitier, Danny Trejo, Danny Glover ve Chuch Norris gibi isimler de eşlik edecek. Sizin de gördüğünüz üzere taş gibi sağlam bir kadro var.

Hikayeye göre eski suç patronunun tahtalı köyü boylamasının ardından, bir güç savaşı başlıyor ve pek çok aday da tahta geçmek için amansız bir savaşa girişiyor. Biz ise yeteneği ve uzmanlık alanına göre tayfamızı seçecek ve cesaret gerektiren görevlere girişecek, soygunlar gerçekleştirecek ve zirveye oturmaya çalışacağız.

Tercihen tek başınıza veya dört kişiye kadar kooperatif PvE olarak oynayabileceğiniz birinci kişi perspektifinden oynanan oyun için yayınlanmış olan duyuru fragmanına aşağıdan göz atmayı unutmayın.

Exit mobile version