Crash Team Rumble Deneme Sürümü Yayınlandı

Daha fazla oyuncuya ulaşmak için...

Crash Team Rumble Deneme Sürümü Yayınlandı

Çıkışı ile beklediği etkiyi yaratamayan Crash Team Rumble deneme sürümü ile karşımızda. Eğer denemeden satın almayı planlamayan oyunculardansanız, sınırlı bir sürenizin olduğunu söyleyelim. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PS Plus Essential Ekim 2023 Oyunları Duyuruldu


Sınırlı Süreli Crash Team Rumble Deneme Sürümü Sizi Bekliyor

PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series olmak üzere çıktığı bütün platformlarda aktif olan Crash Team Rumble deneme sürümü, 29 Eylül – 2 Ekim 2023 tarihleri arasında oynanabiliyor.

Toplamda beş farklı mini oyun, oyuncuların beğenisine sunulmuş. Speed Run, Get Lit, Dig Deep, What’s Cookin’ ve ikinci sezonun parçası olarak gelen Bounce Balloons olarak sıralanan bu modların yanı sıra, Waste Deep ve sezonluk Jazz Junction haritaları da seçilebiliyor. Her ikisi de büyük olup, en iyi strateji için keşif yapmaya epey açık görünüyorlar. Aynı zamanda oyunu alıp almamak için de nihai kararı verebilmek için epey yardımcı olacaklarını düşünüyoruz.

Crash, Coco, Doctor Neo Cortex, Tawna ve diğer pek çok karakterin seçilebilir olduğu ve çapraz platform desteğinin de sunulduğu oyunun oynanışına göre en fazla Wumpa meyvesini toplayan tarafın kupayı kaldırıyor. Elbette bunu yaparken rakip takıma da dikkat etmemiz gerekiyor.

Her bir karakterin kendisine özgü gücü, kişiliği ve oynanış stili var. Haliyle bu da oynanışta bolca çeşitlilik anlamına geliyor. Zafere giden yolda da kaymak, ortalığı kırıp dökmek ve hoplayıp zıplamak dahil her şeyi yapmamız gerekiyor. Diğer bir deyişle, stratejik elementlerin olacağı bir oyun olmuş diyebiliriz.

Son dönemde çok oyunculu oyunların ne denli ilgi gördüğünü göz önünde bulunduracak olursak, Activision ve Toys for Bob da bu listeye Crash Team Rumble ile dahil olmayı istediler. Ne var ki sonuç pek de beklendiği gibi olmadı. Bakalım bu deneme sürümü ile istenilen sonuç alınacak mı? Bunu hep birlikte göreceğiz bakalım.

Exit mobile version