Counter-Strike 2 Çıkış Tarihi Hakkında İpuçları

Hepsi de Ağustos ayını işaret ediyor...

Counter-Strike 2 Çıkış Tarihi Hakkında İpuçları

Oyuncular Counter-Strike 2 çıkış tarihi hakkında birtakım ipuçları yakaladıklarını öne sürüyorlar. Bu ipuçları bağlamında da üç olası tarihin söz konusu olduğunu söyleyelim.


İlginizi Çekebilir: PlayStation Access Controller Çıkış Tarihi Belli Oldu


Bir süredir iddialar, sızıntılar ve söylentiler ile karşımıza gelen Counter-Strike 2, geçtiğimiz aylarda resmi olarak duyurulmuştu. Yeni oyundan ziyade, grafik motoru değişikliği yapılmış Counter-Strike olacak ikinci oyun için çıkış tarihi gizemini koruyor.

Bildiğiniz gibi Counter-Strike 2, ilk oyunun seçkin oyuncuları arasından seçilenler ile devam eden bir kapalı beta sürecinde ve katılımda bulunanlar tarafından çıkış tarihine dair çeşitli tahminlerde bulunuluyor. Bu tahminler ise yeni eklenen bir harita üzerinden geliyor.

Counter-Strike 2 Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Overpass isimli haritada oynayan Counter-Strike 2 oyuncularından hobshy, karşısına çıkan iki farklı saatin de akreplerinin ve yelkovanlarının duruşu itibarıyla Ağustos ayında yayınlanacağını tahmin etmiş. Ne var ki bu 8 5 yani 5 Ağustos veya 24 Ağustos olabilir. Bununla birlikte, Bank haritasında da 21 Ağustos tarihini gösteren takvim olduğunu söyleyelim.

Her ne kadar hobshy ilk anda 2024 yılının Ağustos ayı olacağına dair bir tahmin yürütmüş olsa da, diğer kullanıcılar bunun herhangi bir sürpriz olmadığını savunuyor. Zaten önceki açıklamalar ile de örtüştüğünü söylemek zor diyebiliriz.

Hatırlayacağınız üzere Valve, Counter-Strike 2 için yaz sonunda yayınlanacağını söylemişti. Hal böyle olunca, 5, 21 veya 24 Ağustos 2023 tarihleri daha akla yatkın duruyor.

Exit mobile version