Counter-Strike 2’ye Atölye Haritaları Geldi

Yaratıcılığınızı konuşturma zamanı!

Counter-Strike: Global Offensive oyununun yerine geçen Counter-Strike 2, Eylül ayının sonlarına doğru yayınlanmıştı. Valve tarafından yakın bir zaman önce yeni bir güncelleme yayınlandı. Bu sayede, Counter-Strike 2’ye atölye haritaları gelmiş oldu.


İlginizi Çekebilir: Yeni Warzone 2.0 Haritası Türkiye Baz Alınarak mı Hazırlanıyor?


Hiç şüphesiz ki haritalar, Counter-Strike 2 gibi taktiksel birinci kişi perspektif açısından oynanan oyunlarda büyük bir önem arz ediyor. Oyuncuların birbirleri ile yapacakları çatışmaları yönlendirecek şekilde oyun formüle ediliyor. Bu bağlamda, oyunun önceki versiyonunda bulunan haritalar da bu geçiş esnasında yeniden tasarlanmıştı. Bunda elbette tasarımcıların hem benzersiz oyun deneyimi sunma hem de rekabete dayalı ortamlarda adaleti sağlama eğilimlerinin olmasının etkisi büyük diyebiliriz.

counter-strike-2-atolye-haritalari

Counter-Strike 2’ye Atölye Haritaları Eklendi

Ne var ki sadece Valve, oyuncuları sadece tasarımcıların hazırladığı haritalar ile sınırlı tutmak istemiyor. Bu bağlamda da, yayınladığı güncelleme ile Counter-Strike 2’ye atölye haritaları desteğini de getirdi.

Verilen bilgiye göre, oyuncular artık yarattıkları haritaları atölyeye yükleyebilecekler ve topluluk sunucuları ileride atölye haritalarına ev sahipliği yapabilecek. Bununla birlikte, atölyede aboneliğinizi devam ettirdiğiniz sürece de topluluk haritalarını çevrimdışı olarak deneyebileceksiniz.

Exit mobile version