Company of Heroes 3 Console Edition Mayıs’ta Geliyor

Resmi duyuru sonunda geldi!

Company of Heroes 3 Console Edition Mayıs'a Geliyor

SEGA ve Relic Entertainment, Company of Heroes 3 Console Edition için kesin tarih duyurusunu en nihayetinde gerçekleştirdiler. 30 Mayıs 2023 tarihinde, İtalya ve Kuzey Afrika cephelerine inme sırası PlayStation 5 ve Xbox Series kullanıcılarına gelecek. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: RIDE 5 Duyuruldu


Strateji türünde önemli bir yere sahip olan Company of Heroes serisinin sonuncusu, Şubat ayı içerisinde PC için satışa sunulmuştu. İlk günden Türkçe dil desteğine de sahip olan Company of Heroes 3, Company of Heroes 2 için devam niteliği taşıyıp, İkinci Dünya Savaşı döneminin İtalya ve Kuzey Afrika cephelerinde geçiyor. Yeni mekanikler ve yeni modlar da içeren oyun, incelemelerden de yüksek puanlar almıştı.

Company of Heroes 3 Console Edition Detayları

Company of Heroes 3 Console Edition 30 Mayıs 2023 tarihinde yayınlanacak iken, dijital ve kutulu versiyon için ön-siparişlerin de 25 Nisan 2023 tarihinde açılması bekleniyor.

Duyuruya ek olarak konsol versiyonuna ilişkin olarak verilen detaylarda, kontrol desteği, kontrol kolları için uyumlu hale getirilmiş kullanıcı arayüzün ve kendi temposunda oynamak isteyen oyuncular için özel ayarların olacağı söylenmiş. Bunlara ek olarak, oyunu kontrol kolu ile oynayacak olan kullanıcıların savaş alanındaki temponun üzerinde hakimiyet sağlayabilmeleri için Tam Taktiksel Duraklatma özelliği de olacak. Bu sayede, oyunu duraklatabilecek ve anlık olarak eylemlerimizi her hareketi en ince detaya kadar düşünerek koordine edebileceğiz.

Company of Heroes 3 Hakkında

Deniz, hava ve kara olmak üzere hem tanıdık hem yeni birimler, hem de uluslararası savaş grupları ile daha fazla oynanabilir taraf ile düşman tarafı bozguna uğratmaya çalışacağız. Amerika-Kanada Özel Hizmet Kuvvetler, İngiliz Milletler Topluluğu’ndan Gurkalar dahil her bir ordunun da kendisine has mekanikleri ve birlikleri olacak iken, Weasel, Nashorn, Chaffed Light Tank ve M3 Recovery Vehicle Half Track dahil çeşitli yeni araçlar, yeni silahlar ve yeni kabiliyetler ve eklenecek.

Orijinal oyunun oynanış sisteminin geliştirilecek olmasının yanı sıra, halihazırda serinin artı yönleri arasında gösterilen mekanikleri revizyondan geçirilecek ve üçüncü oyun ile bunların arasına yenilerinin ekleneceği de belirtiliyor. Ayrıca eklenecek yeni özelliklerin arasında da Dynamic Campaign Map (Dinamik Senaryo Haritası) olacakmış. Bu yeni özellik sayesinde, hikayemizi şekillendirebileceğiz. Seçimlerin işin içine gireceği sistemde, yapacağımız keşifler sırasında ihtiyacı olanlara da yardım eli uzatabileceğiz.

Çok oyunculu mod tarafında ise Company of Heroes 3, en iyi deneyimin sunulabilmesi için tasarlanan haritalar ile serinin en fazla harita yelpazesine sahip oyunu olacak. Bunların yanı sıra, ister tek başınıza isterseniz de arkadaşlarınızla birlikte bilgisayara karşı kooperatif olarak mücadele edebileceğiniz modların yanı sıra, teke tek veya dörde dört olmak üzere rekabete dayalı modlar da karşımıza çıkacak.

Geliştirilmiş yıkım mekanikleri, parçacık etkisi teknolojisi ile ateş, kum ve dumanın son derece gerçekçi görünmesinin yanı sıra, yeni animasyonlar, geliştirilmiş yapay zeka, DirectX 12 ve çoklu-çekirdek işlemci optimizasyonu ile görsel anlamda da kaliteli bir Company of Heroes 3 deneyimi yaşayacağız.

Exit mobile version