Company of Heroes 3 Çıkış Tarihi Açıklandı

Kasım'da savaş başkadır...

Company of Heroes 3 çıkış tarihi resmi olarak açıklandı. Kasım ayında oyuncular ile buluşacak olan oyunu, isterseniz daha erkenden deneyebilmeniz mümkün olacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Company of Heroes 3 İlk Oynanış Videosu Yayınlandı


Serinin yeni oyunu, SEGA ve Relic Entertainment tarafından geçtiğimiz yılın Temmuz ayı içerisinde duyurulmuştu. Bizleri bir kez daha İkinci Dünya Savaşı dönemine götürecek olup da Kuzey Afrika ve İtalya’ya odaklanılan Akdeniz cephesini göreceğimiz Company of Heroes 3, hem ana senaryo modu hem de çok oyunculu mod ile satışa sunulacak.

c6WafQ6NfkX8DsKJ8kDjGT-1200-80

Company of Heroes 3 Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Bu yıl içerisinde bizlerle olacak devam oyunu, yeni duyuru ile 17 Kasım 2022 tarihinde PC (Steam) için satışa sunulacak. Ne var ki oyunu daha önceden deneyebilmek gibi bir fırsatınız da bulunuyor. Bunun için, buradan topluluk geri bildirim programı olan CoH-Development’a kayıt yaptırmanız gerekiyor. Kabul edilmeniz durumunda, Kuzey Afrika Operasyonu görevine erişim sağlayabiliyorsunuz. Bu görevde Britanya’yı püskürtme girişiminde olan Alman Afrika Kolordusu (DAK) komutasına geçiyorsunuz.

İtalyan Dinamik Senaryosu’na göre daha klasik tasarımı olan ve hikaye anlatımlı tek oyunculu deneyim sunan Kuzey Afrika Operasyonu, yeni mekanikler de barındırıyor. Ayrıca Guastatori savaş mühendisleri ve L6/40 Light Tank gibi güçlü İtalyan birimlerini de çağırabilmeniz mümkün oluyor iken, düşman aracı tamiratı ve araç yeniden konumlandırma gibi oynanış yeniliklerini de deneyebiliyorsunuz.

Yapılan duyuruda ayrıca Company of Heroes 3 oyununu resmi sitesi üzerinden sipariş etmeniz durumunda ilk günden erişimde bulunabileceğiniz eşyalar hediye edilecek. Standart sürümün yanı sıra, bir de Premium adı altında özel bir sürüm de bulunuyor. Dijital satın alım durumunda İkinci Dünya Savaşı’nın ilk elit komando birimlerinin baz alındığı kozmetik eşyaların bulunduğu Devil’s Brigade içeriğine ve önümüzdeki yıl yayınlanacak ilk genişletme paketine erişim hakkı bulunacak. Fiziksel sürümde ise Devil’s Brigade içeriğine ve ilk genişletme paketine erişim hakkına ek olarak Hizmet Madalyası’na, Cep Pusulası’na, Koleksiyoncu Kitabı’na ve daha fazlasına sahip olabileceksiniz.

Exit mobile version