Cold War Türkiye Bölümü Videosu Yayınlandı

Call of Duty Black Ops: Cold War Türkiye bölümü videosu gösterildi.

2020 yılında piyasaya sürülecek Call of Duty Black Ops: Cold War Türkiye bölümü, beklenmedik şekilde PlayStation 5 sunumunda kendisine yer buldu.

Bildiğiniz üzere Activision, bünyesindeki farklı oyun stüdyolarıyla birlikte her yıl bir tane Call of Duty oyunu yayınlamayı ihmal etmiyordu. Bu senenin Call of Duty oyunun ise Soğuk Savaş döneminde geçeceği açıklanmıştı.

Geçtiğimiz haftalarda Activision tarafından yayınlanan küçük bir tanıtım videosunda ise dikkatimizi çeken bir detay olmuştu: Trabzon. Videonun ortasında bir havalimanı görüntüsüne yer veriliyordu. İyice bakıldığında ise havalimanın kulesinde Trabzon Belediyesi yazıyordu.


İlginizi çekebilir: Cold War’un Bir Bölümü Trabzon’da Geçecek


Cold War Türkiye bölümü videosu yayınlandı

Türkiye’de geçen bölüme dair daha ayrıntılı bilgiler ise PlayStation 5 Showcase sunumlarının sonuncusunda kendine yer buldu. PS5 için çıkacak oyunlar arasında Call of Duty Black Ops: Cold War da yer alırken, oyunun tanıtımı için Türkiye’de geçen anlar seçilmişti.

İran için çalışan bir gruba yapılan operasyonun görüntülerinin yer aldığı Türkiye bölümü, aksiyon seviyesi ile Call of Duty sevenleri memnun etmeyi başardı. Videonun tamamı ise sunum sonrasında yayınlandı. O anları hemen yukarıda yer alan videodan izleyebilirsiniz.

Exit mobile version