Çok Oyunculu The Last of Us İçin Yeni Açıklama Yapıldı

Daha zamana ihtiyacı varmış...

PlayStation Showcase 2023 sonrasında Twitter üzerinden paylaşım yapan Naughty Dog tarafından çok oyunculu The Last of Us için yeni açıklama yapıldı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PlayStation Showcase 2023 Sırasında Gösterilenler


Bahsi geçen oyunun, 2019 yılında yapılan açıklama ile bağımsız olarak yayınlanmasına karar verildiğini öğrenmiştik. Bunun gerekçesi olarak da ekibin vizyonunun gelişmesi ve bu bağlamda da oyunun Part 2 ile birlikte çıkabilecek kadar küçük olmayacağı gösterilmişti.

Geçtiğimiz yılın Summer Game Fest etkinliğinde açıklama yapan Naughty Dog eş başkanı Neil Druckmann, ilk bilgileri de vermişti. Merak edilen tüm detayların ise 2023 yılı içerisinde açıklanacağını müjdelemişti. Bu açıklamanın ardından, başka bir yeni ekran görüntüsü daha yayınlanmıştı.

Çok Oyunculu The Last of Us PlayStation 4 İçin de Çıkabilir

Naughty Dog, Çok Oyunculu The Last of Us İçin Ne Dedi?

PlayStation Showcase 2023 sırasında görmeyi umut ettiklerimizin arasında elbette bu oyun da vardı. Ne var ki görme fırsatımız olmamıştı. Genel olarak hayal kırıklığı tanımlaması yapılan gösterimin ardından Naughty Dog, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile yeni bir açıklamada bulundu.

“Birçoğunuzun The Last of Us çok oyunculu oyunumuz hakkında daha fazla şey duymak için sabırsızlandığını biliyoruz. Stüdyomuzun şimdiye kadar yaptığı işten inanılmaz derecede gurur duyuyoruz ancak geliştirme devam ettikçe, oyun için en iyisinin daha fazla zaman vermek olduğunu fark ettik.

Ekibimiz proje üzerinde ve yepyeni bir tek oyunculu deneyim de dâhil olmak üzere geliştirilmekte olan diğer oyunlarımız üzerinde çalışmaya devam edecek. Yakında daha fazla detay paylaşmayı dört gözle bekliyoruz.”

Her ne kadar bu açıklamada çok oyunculu The Last of Us için yeni bir detay verilmemiş olsa da, genel olarak oyunun daha fazla zamana ihtiyacı olduğunu anlıyoruz. Buna ek olarak, geliştiricinin senaryo odaklı yeni bir oyun üzerinde daha çalışıyor. Bunun özgün bir fikri mülkiyet mi yoksa Part 3 mü olacağı tahmine dayalı, ama stüdyonun senaryo odaklı oyunlardaki etkileyici performansını biliyoruz. Yani her ne olursa olsun, bizleri başında harcadığımız zamana değecek bir deneyimin beklediğine şimdiden emin olabiliriz.

Exit mobile version