Çok Oyunculu The Last of Us, Ücretsiz Olacak

Yeni detaylar önümüzdeki sene açıklanacak...

Verilen yeni iş ilanına bakılırsa, 2020 yılından bu yana beklediğimiz ve hakkındaki bilgilerin bir hayli az olduğu çok oyunculu The Last of Us ücretsiz olarak yayınlanacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Bella Ramsey’ye The Last of Us Oynamaması Söylenmiş


Naughty Dog, The Last of Us dünyasında geçen bağımsız bir çok oyunculu proje üzerinde çalışıyor bildiğiniz gibi. Part 2 oyununun çıkışı öncesinde yapılan duyurunun ardından, iki yıllık bir sessizliğe gömülmüştü.

Bu yılın Mart ve Nisan ayları içerisinde yaşanan sızıntılarda, olası bir Battle Royale konseptinin düşünülmüş olabileceği ortaya çıkmıştı. Ayrıca farklı karakter seviyelerinin ve buna bağlı olarak kıyafetlerin yanı sıra, kullanacağımızın düşünüldüğü ekipmanları da görmüştük.

Bu yılın Summer Game Fest yayını sırasında sahneye çıkan Naughty Dog stüdyosu eş başkanı Neil Druckmann, önümüzdeki yıl oyun ile ilgili daha fazla şey öğreneceğimizi müjdelemişti. Buna ek olarak, yeni bir karakter kadrosu ile Birleşik Devletler sınırları içerisindeki farklı bölgelere gideceğimiz yepyeni bir hikayenin anlatılacağını söylemişti.

vxV4mawUadcBkrmr4dy4hj-1200-80

Çok Oyunculu The Last of Us için Yeni İş İlanı Verildi

Şimdilik bu oyun ile verilmiş fazla bir bilgi yok. Ama görünüşe göre, bağımsız oyun ücretsiz olarak bizlerle buluşturulacak. En azından verilen iş ilanına bakılırsa, plan bu yönde. Öyle ki, Live Operations Producer (Canlı Operasyonlar Üreticisi) pozisyonu için bir iş ilanı verildi. İlanın açıklamasında, projeye erkenden dahil olacak ve çıkışı ve sonrasında destekleyecek aşamaları, gereksinimleri ve altyapıyı belirlemeye yardımcı edecek bir geliştirici arandığı belirtilmiş. Sayfanın aşağısındaki Bonus Skills yani Fazladan Yetenekler kısmında ise, ‘Bir AAA, oynaması ücretsiz, canlı yapımı desteklemede üretim rolü deneyimi.’ cümlesi ile çok oyunculu The Last of Us oyununun ücretsiz olarak yayınlanacağı anlaşılıyor.

Şimdilik çıkış tarihi ve platformları belli olmayan oyunun, Escape from Tarkov ve Tom Clancy’s The Division karışımı bir yapıda olacağı, Topluluklar modundan esinlenilen ek modların yer alacağı ve ilk PlayStation canlı servis oyunu olacağına da dikkat çekilmişti.

Bakalım büyük bir merakla beklediğimiz oyun ile ilgili yeni detayları en erken ne zaman öğrenebileceğiz? Gelişmeleri çok yakından takipteyiz.

Exit mobile version