Çok Oyunculu The Last of Us PlayStation 4 İçin de Çıkabilir

Geliştiricinin verdiği iş ilanı dikkat çekici...

Büyük bir merak beklediğimiz çok oyunculu The Last of Us PlayStation 4 için de yayınlanabilir. Naughty Dog sitesine verilen bir iş ilanı dikkat çekici görünüyor. Oyun hakkındaki merak edilen detaylar için de Haziran ayındaki olası sunumu beklememiz gerek. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Çok Oyunculu The Last of Us için Yeni Görsel Yayınlandı


Naughty Dog tarafından üzerinde aktif olarak çalışılan çok oyunculu The Last of Us, geçtiğimiz yılın Summer Game Fest açılış yayınının sonunda eş başkan Neil Druckmann tarafından teyit edilmişti. Birleşik Devletler’in farklı bir bölgesinde geçecek ve farklı karakterler ile farklı bir hikayenin anlatılacağı oyun ile ilgili pek bir şey bilmiyor olsak da, bu yıl içerisinde merak edilen detayların gün yüzüne çıkartılacağı söylenmişti.

R3mxqEXpGN93qBqBJuBCkY-1200-80

Çok Oyunculu The Last of Us PlayStation 4 İçin de Gelecek Mi?

Ortaya atılan bazı söylemlere göre, Sony Interactive Entertainment Haziran ayında PlayStation 5 odaklı büyük bir sunum için hazırlık yapıyor. Çok oyunculu The Last of Us için merak edilen detayları da bu olası sunumda öğreneceğiz gibi görünüyor. Bunun öncesinde ortaya atılan bir başka iddiaya göre ise, bu oyun sadece PC ve PlayStation 5 için geliştirilmiyor olabilir. Naughty Dog sitesindeki yeni bir iş ilanına göre, PlayStation 4 versiyonunu da görebiliriz.

Ortak Çok Oyunculu Kalite Kontrolü Test Görevlisi / Geliştirme Desteği ilanının detayında belirtilene göre, başvuruda bulunacak adayın, ‘PS4 ve PS5 sistemleri üzerinde çalışma bilgisinin olması’ bekleniyor. Eğer bu ilan gerçekten çok oyunculu The Last of Us için verilmiş ise, hem oyunun her iki nesle de çıkacağı hem de Japon teknoloji devi tarafından bir önceki nesle desteğin halen devam ettiği ortaya çıkmış olacak.

Exit mobile version