Çok Oyunculu The Last Of Us’tan İlk Detaylar Ortaya Çıktı

Çıkış platformları ve tarih belli değil...

Çok Oyunculu The Last Of Us’tan ilk detaylar Sumer Game Fest sırasında ortaya çıktı. Görünüşe göre bizleri beklediğimize değecek bir deneyim bekliyor gibi. Bunu elbette ilerleyen zamanlarda daha iyi anlayacağız. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Last of Us Part I PlayStation 5 ve PC için Duyuruldu! (Güncel)


Bildiğiniz gibi The Last of Us Part II, ilk oyunun aksine, sadece ana senaryo modu ile satışa sunulmuştu. Bunun nedeni ise, ekibin vizyonunun devam oyununun geliştirilme aşamasında bir hayli genişlemesi sonucunda daha büyük çaplı şeyler planlamasıydı.

Bahsi geçen çok oyunculu modun, ana oyunun çıkışından bir süre sonra yayınlanması beklenmiş olsa da uzun zamandır herhangi bir haber alamamıştık. The Last of Us Part II Yönetmeni Neil Druckmann, ara ara projenin rafa kaldırılmadığına dair bilgilendirmeler yapmıştı sadece.

Yakın bir zaman önce yaşanan birkaç sızıntının ardından, Summer Game Fest açılış gecesi canlı yayınının kapanışında Druckmann sahneye geldi. Naughty Dog başkanı, The Last of Us Part I duyurusuna imza attıktan sonra, çok oyunculu oyun ile ilgili ilk detayları da verdi.

Çok Oyunculu The Last Of Us’tan İlk Detaylar İlginç Görünüyor

Resmi detaylara göre bahsi geçen oyun, stüdyonun önceki oyunları kadar büyük ve hatta bazı yönlerden daha büyük olacakmış. Alıştığımız Naughty Dog yöntemi ile anlatılacak olan kendisine özgü bir hikayesi ve yeni bir karakter kadrosu olmasının yanı sıra, Birleşik Devletler’in farklı bir bölgesinde geçecekmiş.

Henüz çıkış platformları belli değil iken, The Last of Us ve Uncharted emektarları Vinit Agarwal, Anthony Newman ve Joseph Pettinati tarafından yönetilen projeyi önümüzdeki yıl daha fazla göreceğimiz söyleniyor.

Son olarak, duyuru sırasında yayınlanan ilk konsept sanat çalışmasına aşağıdan göz atabilirsiniz. Aşina olduğumuz bir ortamı görebiliyor iken, aşağı tarafta tıkırdayanlar ve koşucular da göze çarpıyor.

The-Last-of-Us-MP_06-09-22

Exit mobile version