Çok Oyunculu The Last of Us için Yeni Görsel Yayınlandı

Merak edilen detaylar da bu yıl paylaşılacakmış...

Geliştirilme aşamasında olan çok oyunculu The Last of Us için Naughty Dog tarafından yeni bir konsept sanat çalışması yayınladı. Ayrıca proje hakkında merak edilen detayların bu yıl içerisinde paylaşılacağı yinelendi.


İlginizi Çekebilir: The Last of Us Dizisinde Yeni Düşman Tipi Olacakmış


Çok oyunculu The Last of Us oyunu, geçtiğimiz yılın Summer Game Fest yayını sırasında Naughty Dog eş başkanı Neil Druckmann tarafından teyit edilmişti. Pek bir bilgi verilmemiş olmakla birlikte Part 1 ve 2’den ayrı bir hikaye anlatacağı, Birleşik Devletler sınırları içerisindeki farklı bölgelere doğru yol alacağımız ve farklı karakterler ile tanışacağımız bir yapıda olacağı söylenmişti.

Yeni Çok Oyunculu The Last of Us Görseli 

Ekim ayı içerisinde verilen iş ilanı ile ücretsiz olacağını da öğrendiğimiz The Last of Us için hazırlanan çok oyunculu deneyim için yeni bir konsept sanat çalışması yayınlandı.

the-last-of-us-multiplayer-concept-art

Sizin de göreceğiniz üzere, bahsi geçen konsept sanat çalışmasında, harap olmuş ve yabani bitkiler ile kaplı ortamda iki kişinin karaya oturmuş gibi görünen devasa bir yolcu gemisine baktığını görebiliyoruz.

Yayınlanan yeni görsele ek olarak, Naughty Dog eş başkanı ve The Last of Us ortak yaratıcısı Neil Druckmann tarafından çok oyunculu proje ile ilgili merak edilen detayların bu yılın ilerleyen zamanlarında paylaşılacağı yinelendi. Ayrıca oyun için seçilen yön hakkında çok kısa bir açıklamada da bulunuldu.

“Bu yılın sonraki bir zamanında, iddialı The Last of Us çok oyunculu oyunumuz hakkında bazı detayları sizlere sunmaya başlayacağız. Vinit Agarwal, Joe Pettinati ve Anthony Newman tarafından yönetilen ekip ile proje stüdyomuzdan taze ve yeni bir deneyim olması için şekillendiriliyor, ama inanılmaz hikayeler, karakterler ve oynanış sunması için Naughty Dog’un tutkusuna bağlı olacak.”

Naughty Dog aynı zamanda The Last of Us serisinin Aralık ayı itibarıyla otuz yedi milyon satış adedine ulaştığını da teyit etti. Her ne kadar oyun başına rakamlar açıklanmamış olsa da, ilkbahar mevsiminde The Last of Us Part 2 için on milyon barajının üstündeydi. Sony Interactive Entertainment 2018 yılının Haziran ayında orijinal The Last of Us oyununun PlayStation 3 ve PlayStation 4 platformlarındaki toplam satış rakamını on yedi milyon olarak açıklamıştı.

Exit mobile version