Çok Oyunculu Spider-Man Oyunu Fragmanı Sızdırıldı

Ah be Sony...

Çok Oyunculu Spider-Man Oyunu Fragmanı Sızdırıldı

İptal edilen çok oyunculu Spider-Man oyunu fragmanı ortaya çıktı. Peki bizlere nasıl bir oyunun sunulması planlanıyordu? Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Yeni Fallout Dizisi Fragmanı Yayınlandı


Hatırlayacağınız üzere bilgisayar korsan grubu Rhysida, Insomniac Games stüdyosuna siber saldırıda bulunmuş ve 1.7 TB boyutunda veri çalınmıştı. Her ne kadar bu olayın üzerinden uzunca bir zaman geçmiş olsa da, geliştirilme aşamasındaki veya iptal edilmiş projeler, oyunlar ve konsept tasarım çalışmaları ortaya dökülmeye devam ediyor. Bunların sonuncusu ise iptal edilen çok oyunculu Spider-Man oyunu olan Spider-Man: The Great Web fragmanı oldu.

Çok Oyunculu Spider-Man Oyunu Fragmanı

Canlı servis yapısında olması planlanan Spider-Man: The Great Web, beş kişilik olacaktı. Peter Parker seslendirmeni Yuri Lowenthal tarafından anlatımın yapıldığı fragmanda da gördüğümüz üzere, oynanış elementlerinin yanı sıra epeyce cilalanmış olduğu görülüyor. Yani oyuncular ile buluşmaya hazır olduğu söylenebilir.

Scarlet Witch karakterinin ilk aday olacağı çoklu evren modelinin de benimsendiği oyunda, beş kişi bir araya gelerek New York şehrinde Sinister Six grubuna karşı mücadele edecektik. Ayrıca karakter özelleştirme seçenekleri ile çok çeşitli görünümler de olacaktı.

Geçtiğimiz aylarda Spider-Man: The Great Web ile ilgili bir dizi görüntü sızdırılmıştı, ama yukarıdaki fragman ile ilk kez hareketli görüntüler görme şerefine nail olduk. Netice olarak ise, bilhassa Spider-Man hayranları için bu oyunun gün yüzü görememesi epey üzücü oldu diyebiliriz.

Exit mobile version