Çok Oyunculu Far Cry Oyunu Hakkında Yeni Detaylar

Ubisoft yine bir şeyler deniyor...

Ünlü gazeteci Tom Henderson tarafından aktarılana göre, Ubisoft firmasının Toronto stüdyosu tahliye tabanlı çok oyunculu Far Cry oyunu için geliştirilme aşamasına geçmiş. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Far Cry 7 Çizgisel Olmayan Hikaye ile Gelebilir


Çok oyunculu Far Cry oyunu ile ilgili haberi aslında yine Henderson tarafından yapılan paylaşım ile Ocak ayında almıştık. Bildiğiniz gibi Project Blackbird kod adıyla geliştirilen tek oyunculu ve Project Maverick kod adlı çok oyunculu yan oyun olmak üzere iki ayrı Far Cry oyunu için çalışmaların başladığı söylenmişti. Yani bu haberimizdeki bilgiler, son gelişmeleri içeriyor diyebiliriz.

Çok Oyunculu Far Cry Oyunu Geliştirilme Aşamasında

Tom Henderson tarafından belirtilene göre bahsi geçen yan oyun, Escape from Torkov ve Hunt: Showdown ile popüler olan tahliye tabanlı aksiyon alt türünün bir başka temsilcisi olarak karşımıza çıkacakmış.

Alaska eyaletinin kurgusal versiyonu olan Alashnica’ya gideceğimizin söylendiği çok oyunculu Far Cry’da, raporda yer alan bilgilere göre hayvan derisi, tıbbi eşyalar için bitki, silah üretimi için çeşitli parçalar dahil olmak üzere her türden kaynak peşinde koşacağız. Topladıklarımızı ise ekibimizdeki üyeler ile ortak bir şekilde kullanacağımız Hideout adı verilen harekât üssüne getirecek ve burada depolayacağız.

Far Cry 6 Bedava Hafta Sonu Programı Duyuruldu

Oyunda aşama kaydedebilmek için de yağma yapmamız, seviye atlamamız ve yeni takviyeler almamız gerekecek. Seviye atlamak için oyun içi kontratları tamamlamak gerekiyormuş ve yeni takviyelere de bu şekilde erişim sağlayabiliyormuşuz. Haliyle aşama kaydedebilmek için de seviye atlama ve yeni takviyelere erişebilme şartı konmuş.

Raporda yer alan bir diğer ilginç bilgi ise, kalıcı ölüm (permadeth) özelliğinin yer alacak olması. Eğer oyunda ölürseniz, atladığımız seviyeler, açtığımız takviyeler ve teçhizatımız gidecekmiş. Ne var ki harekat üssüne depoladıklarımıza bir şey olmayacakmış.

Alfa testinin 2024 yılının ilk yarısında başlayacağı tahmin edilen çok oyunculu Far Cry için çıkış tarihi olarak 2025 işaret ediliyor. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version