CoD: Warzone Hile İçin İlginç Bir Çözüm Buldu

Warzone hile yapanlara göz açtırmayacak gibi..

CoD: Warzone Hile İçin İlginç Bir Çözüm Buldu

Uzun süredir beklenen CoD: Warzone hile güncellemesi sonunda geldi çattı. Oyunun geliştiricisi Infinity Ward resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamayla hileye karşı getirilecek güncellemenin hafta içerisinde oyuna ekleneceğini duyurdu. Açıklamanın devamında ise Call of Duty: Modern Warfare’ın Battle Royale moduna akın eden hilecilere karşı nasıl önlemler alınacağı hakkında bilgilendirme yapıldı.


İlginizi Çekebilir: Yeni Call of Duty Vietnam’da mı Geçecek?


CoD: Warzone Hile İçin Ne Gibi Çözümler Getirecek?

Call of Duty: Warzone’un geliştiricisi Infinity Ward Call of Duty: Modern Warfare’ın oynaması ücretsiz battle royale moduna akın eden hilecilerle savaşmak için atacağı adımları belirledi. Infinity Ward’un açıklamasında bahsedilmeye değecek bir kaç tane madde mevcut. Bunlardan birincisi ise hileci olduğundan şüphelendiğiniz birini rapor ettiğinizde eğer bu oyuncu herhangi bir ceza alırsa oyun size bunu bir bildirim şeklinde gösterecek. Hali hazırda oyun içinde bir raporlama sistemi bulunmamasına rağmen en son eşleştiğiniz oyuncuları görebileceğiniz “Recent Players” sekmesinden şüphelendiğiniz oyuncuyu rapor edebilirsiniz. Bunun dışında ise rapor etmemin en etkili yolu olan “Ölüm Kamerası” ve izleyici modu ise yolda. Infinity Ward bu özelliklerin ne zaman geleceğiyle ilgili ise sadece “Yakında” açıklaması yaptı.

Bir diğer ve aralarından en ilginci sayılabilecek çözüm ise bu hafta oyuna eklenecek. Bolca raporlanan ve hileci olduğundan şüphelenilen oyuncular birbirleriyle eşleştirilip aynı oyuna sokulacak. Infinity Ward yaptığı bu hamleyle hilecilere tabiri yerindeyse “yiyin birbirinizi” demek istemiş olabilir. En iyi aimbot kazansın o zaman..

Hilecilere karşı savaşı sürdürebilmek ve Infinity Ward çalışanlarının elini güçlendirmek için ise çalışanlara ayrılan kaynakların arttırılacağı açıklandı. ” Ek olarak güvenlik güncelleştirmeleri uygulandı.” gibi içeriğinden bahsedilmeyen güncelleştirmeler ise oyuna eklenmiş gözüküyor. Ayrıca Infinity Ward bir diğer açıklamasında daha bir çok anti-hile özelliğinin daha sonra Warzone’a ekleneceğini belirtti.

Nisan ayının başında 50,000 ve geçtiğimiz günlerde ise 70,000 oyuncunun süresiz şekilde yasaklandığı Activision tarafından açıklanmıştı. Bu savaş daha sürecek gibi gözüküyor.

Aşağıdaki yorumlar kısmından hileye karşı alınan yeni önlemler ile ilgili görüşlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version