CoD: Modern Warfare Sezon 4 Silahları Sızmış Olabilir

Call of Duty sızdırmaya devam ediyor..

CoD: Modern Warfare Sezon 4 Yeni Silahları Sızdı

Call of Duty: Modern Warfare ve Call of Duty: Warzone şu an 3. sezonlarıyla hız kesmeden oyuncularla buluşmaya devam ediyor. 3. sezonun sona ermesine sayılı günler kala 4. sezon için beklentiler haliyle arttı. CoD: Modern Warfare Sezon 4 içinde eklenmesi planlanan bazı silahlar veri madencileri tarafından sızdırıldı. Sızıntıdan öte yeni silahlarla oyun içinde yanlışlıkla karşılaşmanız bile mümkün.


İlginizi Çekebilir: Uplay’de 2 Assassin’s Creed Turu Ücretsiz Oldu!


Igavemyhandhiv adlı bir Reddit kullanıcısı oyunda bir arkadaşının başına gelen değişik olayı paylaştı. Paylaşılan videoda, Reddit kullanıcısının arkadaşı şu anda aktif olarak oyunda bulunmayan bir hafif makineli tüfekle oyunu oynayabildiği görülüyor. Videoda da görülebileceği üzere sezon 4’e ait içerikler şimdiden oyun dosyalarının içine eklenmiş.

CoD: Modern Warfare Sezon 4 İçinde Hangi Silahlar Eklenecek?

APC9

APC9 oyunlarda oldukça yaygın kullanılan ve bilinen 9mm şarjöre sahip çok seri ateş edebilme özelliğine sahip bir hafif makineli silahtır. Silaha ait oyun dosyaları nedense oyunun çıktığı ilk günden beri oyun dosyalarının arasında bulunuyor. Bununla birlikte oyun dosyaları içinde silaha ait dört tane silah renk ve eklenti görünüm planı mevcut. Bütün bunlar bir yana bu silahı sezon 4 içinde görebileceğimiz hala garanti değil. CoD: Modern Warfare ilk çıktığından beri oyun dosyalarının içinde bulunan silahın şu ana kadar oyuncuların beğenisine sunulmamasının bir nedeni olabilir. Belkide ileri zamanlar için farklı bir plan mevcut olabilir.

Vector

Vector oyuncular tarafından en fazla istenilen silahların arasında bulunuyor. Oldukça yüksek atış hızı sebebiyle FPS oyunlar oyuncular tarafından sıkça tercih ediliyor. Oyun dosyaları içinde bulunan iw8_sm_victor adlı dosyanın Vector’e ait olduğu düşünülüyor. Silahlar gerçek isimleri yanında NATO fonetik alfabesiyle isimlendirildiği için bu oyun dosyanın Vector’e ait olması oldukça yüksek bir oran.

Silahın gerçek istatistikleri henüz bilinmemesine rağmen bazı özellikleri belli oldu. Silah oyun içinde bulunan silahlar arasında en yüksek atış hızına sahip ikinci silah konumunda. Oldukça düşük menzil ve kontrol kapasitesine sahip olsa da hasar ve isabet kapasitesi bakımından oldukça iyi.

HK G28

HK G28, M14’e oldukça benzeyen 7.62 şarjöre sahip bir keskin nişancı tüfeğidir. İsabet istatistiği olarak diğer keskin nişancı tüfeklerinin oldukça önünde olsa da hasar ve menzil bakımından oldukça ortalama bir silah.

Galil

İsrail yapımı silah AK-47’nin akrabası sayılabilir. 7.62 mm şarjörüyle AK-47 istatistiklerine oldukça yakın olması bekleniyor.

XM109

XM109’un istatistikleri HDR’dan kopyalanmışa benziyor. Oldukça fazla hasara sahip olması beklenen silahın oyuncuların özelleştirmesine sunulmaması bekleniyor. Bunun yanında silah çok nadir şekilde haritada rastgele bulunabilir.

Exit mobile version