Ciri Cyberpunk 2077 Dünyasında Olacak mı? Teoriyi Açıkladık!

Ciri ve Cyberpunk 2077... Var bir hayalimiz.

Cyberpunk 2077 yaklaşık sekiz yıllık bir geliştirme sürecinin ardından neredeyse burada ve CD Projekt Red’in bir önceki oyunu olan The Witcher 3: Wild Hunt’ın muazzam etkisinden sonra yeni oyun için beklentiler oldukça yukarılarda. Öte taraftan son zamanlarda bazı komplo teorileri ile karşı karşıyayız ve bu teorilere göre Ciri Cyberpunk 2077 dünyasında yer alabilir.


İlginizi Çekebilir: Cyberpunk 2077 Oynamadan Önce Bunu Okuyun


The Witcher 3 oyuncuların sevdiği karakterlerle dolu bir oyun olarak öne çıkıyor. Bunların başında Geralt var ve hemen arkasında da manevi kızı Ciri yer alıyor. Cyberpunk 2077 tamamen farklı bir oyun olmasına karşın, Witcher’ın bazı Easter Egg’leri ile gelebilir. Biliyoruz, son zamanlarda sık sık duyduğunuz bir teori için buradasınız:

Ciri ve Cyberpunk 2077.

Ciri Cyberpunk 2077 Dünyasında Olacak mı?

Ciri Cyberpunk 2077 Dünyasında Yer Alacak mı?

Bildiğiniz üzere The Witcher dünyası, muazzam bir çoklu evrenin parçasıdır. Nitekim oyuncular, The Witcher 3’ün sonlarına doğru diğer dünyaları ziyaret ediyor ve bu durumu daha yakından gözlemliyordu.

Ciri ana hikayede birçok farklı dünyayı dolaşıyor ve sonunda onu eğitmesine yardımcı olacak Avallac’h ile tanışıyor. Ciri, Geralt ile konuştuğu sırada Avallac’h’ın onu altı ay boyunca farklı bir dünyada sakladığını belirtiyor:

Oradaki insanların kafalarında metal vardı ve megaskoplara benzer şeyler kullanarak uzaktan savaşıyorlardı. Ve at yoktu, herkesin kendi uçan gemisi vardı.”

Evet, bu açıklama biraz belirsiz ancak Cyberpunk 2077 dünyasına bir miktar da olsa benziyor.

– Kafasında metal olan insanlar sibernatik implantları temsil ediyor olabilir.

– Megaskoplara benzeyen şeyler ise muhtemelen silahlardı.

Ciri’nin Cyberpunk dünyasında birkaç ay geçirdiğini göz önüne alırsak, Cyberpunk 2077 dünyasında yer alabileceğini düşünmemizde hiçbir sakınca bulunmuyor. Yine de Ciri’nin ana hikayeye dahil bir kahraman olacağını düşünmek yanlış olur.

Gözükse dahi küçük bir Easter Egg olacaktır.

Sonuç olarak Avallac’h ve Ciri orada saklanmak için varlardı ve Cyberpunk dünyasında oradan oraya koşturduklarını düşünmek çok da mantıklı bir düşünce olmaz.


Cyberpunk 2077 İndir


Peki siz bu komplo teorisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Ciri, Cyberpunk dünyasında yer alıyor olabilir mi ve siz, bunu ister miydiniz? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version