Çinli Kuryeler Death Stranding Çantası Kullanıyorlar

Çinli kuryeler Death Straning çantası taşımaya başladılar...

çinli kuryeler death stranding çantası

Çinli kuryeler Death Stranding çantası ile yemek dağıtımına başladı. Çin’in en büyük yemek ulaştırma şirketlerinden bir tanesi, geliştirdiği yeni çanta ile kuryelerinin tek sefere daha fazla yemek taşıyabilmesini sağladıklarını dile getirdi.

Eksoskeleton olarak tabir edilen ve insan bedenini robotik giysilerle güçlendirmeye amaçlayan araştırmalara odaklanan ULS Robotics tarafından geliştirilen çanta, tam olarak Death Stranding’deki gibi çalışıyordu. İnsanların sırtlarına geçirdikleri bu çanta, sırta çok az yük bindirerek, önemli kilolardaki malzemenin taşınabilmesini sağlıyordu.

Ele.me isimli Türkiye’de Getir ya da Yemeksepeti gibi uygulamalarla karşılaştırabileceğimiz Çin merkezli uygulama, yakın zaman önce yeni giysilerini kullanmaya başladı.

Çinli kuryeler Death Stranding çantası ile gündemde

ULS Robotics tarafından geliştirilen çantalar, hemen yukarıda yer alan videoda daha yakından görebileceğiniz gibi sadece çantadan ibaret değil; çeşitli iskelet destek sistemleri mevcut.

Kuryenin ayaklarına doğru uzanan malzemelerden görebileceğiniz üzere, kullanan kişinin bütün bedeni ağır yükleri kaldırabilmesi için desteklenmiş durumda. Böylece normalde bacakların taşıyacağı ağırlığın bir kısmı, robotik parçalara aktarılmış.

Yeni ürünlerini kısıtlı olarak denemeye başlayan şirket, resmi sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı görüntülerde de Death Stranding göndermesi yaparak, herkesin gönlünü de kazanmayı başardı.

Death Stranding konusu

Yakın zaman önce PlayStation’a özel olarak piyasaya sürülen Death Stranding, dünyanın en önemli oyun yapımcılarından Hideo Kojima tarafından geliştirilmişti. Kıyamet sonrası bir dünyada geçen oyun, aslında anlaması oldukça zor bir hikayeye sahipti.

Dünya’yı tamamen değiştirebilecek güçte bir yıkımdan sonra insanlar hayatta kalmaya çalışıyorlardı. Bu yeni dünyada tamamen yeni düşmanlar ve engeller bulunuyordu. Ana karakterimiz ise insanları kurtarabilmek için ABD boyunca yayılmış istasyonları birbirine bağlamaya çalışıyordu.


İlginizi çekebilir: Death Stranding Ceketi 13 Bin Liraya Alıcı Buldu


Bütün bir ülkeyi geçmeye çalıştığından ve istasyonları birbirine bağlayan ağ kurduğundan, yanında birçok malzeme taşıması gerekiyordu. Bunu da tam olarak Çinli kuryede gördüğümüze benzer çantalar yoluyla yapıyordu.

Her ne kadar ana karakterimizin işi malzeme taşımak gibi görünse de temelde daha derin ve iyi işlenmiş bir hikayenin içinde sürükleniyorduk. Yine de oyunun hikayesi kimi zaman anlaşılamayacak kadar fazla zorlanmış, bu da oyuncuları sıkmaya hatta oyunu bırakmaya bile yöneltmişti.

Exit mobile version