Chucky de Dead by Daylight Oyununa Geliyor

Kadroya efsane bir isim daha katılıyor!

Chucky de Dead by Daylight Oyununa Geliyor

Çıktığı günden bu yana yapılan sayısız iş birliği ile pek çok ünlü karakteri ve mekanı evrenine dahil eden asimetrik hayatta kalma-korku oyunu, tam bir yıldızlar geçidi haline gelmişti. Bu listeye şimdi ünlü bir karakter daha katılacak. Behaviour Interactive tarafından yapılan paylaşım ile Chucky de Dead by Daylight oyunundaki yerini almaya hazırlanıyor.


İlginizi Çekebilir: The Walking Dead: Destinies’in Çıkış Tarihi Açıklandı


Kadro Genişliyor: Chucky de Dead by Daylight Oyununda Kendisine Yer Buldu

Seçilebilir katiller kadrosuna katılacak olan Chucky ile ilgili daha fazla bilgiyi, bugün akşam saatlerinde yapılacak olan sunum ile daha fazla öğrenebileceğiz. Ancak bunun öncesinde, tanıtım fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Behaviour Interactive tarafından verilen ilk bilgilerde, karakterin orijinal ses aktörü Brad Dourif’in oyun için yeni seslendirmeler yapacağı söylendi. Cüssesinin oynanışa etki edeceği Chucky, oyuncak bebek formunda Scamper (Tüyme) yeteneği ile pencerelerden ve paletlerin altından geçebilecek iken insan formu olan Charles Lee Ray ruh olarak hayatta kalanları kancaya asmak için yardımda bulunacak.

Bunların dışında Chucky’nin Laneti filmindeki sıçan zehirleme, Çocuk Oyunu 2 filminden ölümcül ölçüt ve Chucky’nin Gelini filminden televizyon sahnesinden esinlenilen hareketler de görebilecekmişiz. Ayrıca karakterimizi diğerleri gibi yine özelleştirebilmemiz mümkün olacak. Chucky’nin Gelini filmindeki Tiffany Valentine tarafından giyilen The Good Gal dahil çeşitli kıyafetler bulunacakmış.

Behaviour Interactive ortaklık müdürü Mathieu Cote, yaptığı açıklama ile Chucky karakterini cüssesinden dolayı oyuna getirebileceklerine hiçbir ihtimal vermiyormuş. Ne var ki ekip, sergilediği üstün çalışma ile kendisini yanıltmış ve bundan da son derece memnun olduğunu dile getiriyor.

Exit mobile version