CD Projekt RED Yeni Oyun Çalışmalarına Başlamış

Yeni bir The Witcher gelir mi dersiniz?

CD Projekt RED Yeni Oyun Çalışmalarına Başlamış

CD Projekt RED yeni oyun üzerinde çalışmaya başlamış gibi görünüyor. Polonya menşeli stüdyonun cephesinde yeni bir gelişme daha yaşandı. GameJobs.co sitesindeki iş ilanına göre, bizleri yeni bir devasa oyun bekliyor gibi görünüyor. Peki oyuncuları heyecanlandıran bu gelişmenin ardından, elimizde neler var? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: CD Projekt RED Oyunları ve Puanları


Bildiğiniz gibi geliştirici stüdyo halihazırda Cyberpunk 2077 ile ilgileniyor. Oyuncuları büyük ölçüde hayal kırıklığına uğratan oyun, güncellemeler ile olması gereken noktaya ulaştırılmaya çalışılıyor. Bu tabii ki geleceğe dair planların ötelenmesine neden olmuş değil. Öyle ki, verilen yeni bir iş ilanı söz konusu.

CD Projekt RED Yeni Oyun Çalışmalarına Başlıyor

GameJobs.co üzerinden yayınlanan iş ilanının detaylarına bakacak olursak, bizleri başka bir açık dünya oyunu bekliyor. “Oyuncuların karşılaşacağı topluluklar ve etkinliklerden oluşan heyecan verici içeriklerle oyun dünyamızı doldurmak için sınırsız yaratıcılığa sahip adaylar arıyoruz” ifadelerine yer verilen detaylara dair kısımda, AAA projesi için uygun adayların en az iki yıllık tecrübeye sahip olmasının yanı sıra açık dünya, görev tasarımcısı veya benzer bir pozisyonda bulunmuş olması bekleniyor. Dahası ise cRPG ve açık dünya oyunlarında modlama deneyimin de aranan niteliklerin arasında yer aldığı görülüyor.

Her ne kadar bu gizemli projenin ne olduğuna dair elle tutulur bir şey olmasa da, iş ilanı ile sıradaki The Witcher oyununa işaret edilmiş olabilir. Tabii ki sonradan planlarda değişiklik olmadıysa.

Bildiğiniz gibi CD Projekt RED, Cyberpunk 2077 sonrasında dördüncü oyunun geliştirilmesine başlanacağını söylemişti. The Witcher 3: Wild Hunt için bir devam niteliği taşımayacağı ve yepyeni bir hikaye sunacağı da ilk verilen detaylardan olmuştu.

Cyberpunk 2077 sonrasında güvenilirliği bir hayli düşen Polonya menşeli geliştiricinin, yeni oyun duyurusu sonrasında nasıl bir tepki alacağı merak konusu. Malumunuz, son oyun ile güvenilirliği epey düşmüş ve hatta birçoğu için ‘nefret edilesi’ haline gelmişti. Bununla birlikte, yaşanan deneyim sonrasında CD Projekt RED’in biraz daha ihtiyatlı davranacağını tahmin ediyoruz. Bunu tabii ki zaman ve yaşanacak olan gelişmeler gösterecek. Bizler de bu gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version