CD Projekt RED Satın Alımı İddiası Yine Yalanlandı

Bağımsız kalmak istiyorlarmış...

CD Projekt RED Satın Alımı İddiası Yine Yalanlandı

Yalanlanan CD Projekt RED satın alımı iddialarına bir yenisi daha eklendi. Sony Interactive Entertainment tarafından yapılacağı söylenen satın alıma ilişkin cevap, Üst Yönetici Adam Kicinski’den geldi. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: AB Komisyonu Activision Blizzard Satın Alımını Onayladı!


CD Projekt RED stüdyosunun satın alımı ile ilgili söylentiler aslında oldukça uzun bir zamana dayanıyor. 2015 yılından bu yana Polonya menşeli stüdyonun sayısız kez Microsoft dahil pek çok büyük firma tarafından satın alınacağına dair söylentiler duymuştuk. Ne var ki her biri de en nihayetinde yalanlanmıştı.

CD Projekt RED Satın Alımı İddiası Yine Asılsız Çıktı

Yakın bir zaman önce ise bilhassa Destiny ile ilgili sızıntıları ile itibar kazanmış olan Liz isimli kullanıcı, geçtiğimiz hafta sonunda CD Projekt RED stüdyosunun Sony Interactive Entertainment tarafından satın alınacağına dair güçlü bir iddiada bulunmuştu. Bu iddiaya yanıt ise fazla gecikmedi ve kesin bir dille yalanlandı. Üst Yönetici Adam Kicinski, son gerçekleştirilen yatırımcı konferansının soru-cevap seansı sırasında stüdyonun satılık olmadığını söyledi ve bağımsız olarak yollarına devam etmeyi istediklerini sözlerine ekledi.

“Hiçbir şey değişmedi. Yıllar boyunca söylemiş olduğumuzu tekrar edebilirim ki CD Projekt satılık değildir. Bağımsız kalmayı istiyoruz. Uygulanmasının kesinlikle kolay olmadığı kusursuz bir stratejimizin olduğuna inanıyorum, ama kendi yolumuzu takip etmemiz çok heyecan verici.”

Polonya menşeli geliştirici şu anda üç farklı The Witcher ve bir yeni Cyberpunk oyununun yanı sıra, Cyberpunk 2077 için ücretli hikaye genişlemesi Phantom Liberty üzerinde çalışıyor. Bu yıl yayınlanması beklenen genişleme paketi, eski nesli pas geçerek PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için satışa sunulacak.

Exit mobile version