CD Projekt RED, Depremzedeler İçin Canlı Yayın Duyurusunda Bulundu

Depremzedelere destek tam gaz devam ediyor!

CD Projekt RED, Depremzedeler İçin Canlı Yayın Duyurusunda Bulundu

CD Projekt RED, hem ülkemizdeki hem de Suriye’deki depremzedeler için gerçekleştirilecek olan canlı yayın duyurusunda bulundu. Önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek olan canlı yayın, yirmi dört saat sürecek ve geliri depremzedelere yardım için bağışlanacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Humble Bundle’ın Deprem Yardım Paketi Yayınlandı


Ülkemizin güneydoğusunda gerçekleşen ve on bir ilimizi etkileyen depremlerin üzerinden bir ay geçti. Bu süreçte, deprem bölgesine sayısız yardım eli uzatıldı. Arama kurtarma ekiplerimiz, gönüllü vatandaşlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımız kadar pek çok dış ülke de depremden etkilenen vatandaşlarımız için seferber oldular. Elbette oyun sektörü de bu duruma kayıtsız kalmadı ve pek çok şirket, hem maddi hem de manevi desteğini esirgemedi. Şimdi bir adım da CD Projekt RED atıyor.

CD Projekt RED Tarafından Duyurulan Canlı Yayın, Haftaya Başlayacak

Türk geliştiriciler tarafından başlatılan gönüllü PlayForTürkiye grubuna destek amacı ile Global Game Jam ve Women in Games tarafından organize edilen ve CD Projekt RED ile GOG tarafından gerçekleştirilecek olan canlı yayın, 16 Mart 2023 Perşembe günü TSİ 13:00 sıralarında başlayacak. Yirmi dört saat kadar sürecek olan bu canlı yayının geliri, ülkemizdeki ve Suriye’deki depremzedeler için Ahbap Derneği’ne ulaştırılacak.

Öte yandan, Türk oyun geliştiricilerinin yardım girişimi, dünya çapında sektörden ve oyun basınından büyük destek topluyor. Geçtiğimiz hafta PlayForTürkiye ekibi ile Humble Bundle iş birliği kapsamında çıkarılan, gelirlerinin tamamı depremzedelere bağışlanacak olan oyun paketi sadece birkaç gün içerisinde 60 milyon TL topladı.

Exit mobile version