Castle of Alchemists, Pax Rising’teki İlk Türk Oyunu Olacak!

Asın bayrakları!

Team Machiavelli stüdyosu tarafından geliştirilen Castle of Alchemists, Boston şehrindeki PAX East etkinliğindeki bağımsız oyunlar arasında boy gösterecek ilk Türk oyunu olmaya hak kazandı. 23 – 29 Mart 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek olan PAX East etkinliğinde yer alacak olan Castle of Alchemists ile ilgili detaylara ve Steam sayfasına, haberimizin içeriğinden ulaşabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Türk Oyun Stüdyosu Dream Games, Londra Ofisini Açtı


Castle of Alchemists, PAX Rising’e Gidiyor

Team Machiavelli, bağımsız oyun geliştiricisi olarak Türk oyun sektöründe adını duyurmaya devam ediyor. Castle of Alchemists oyunuyla PAX East’in en prestijli etkinliklerinden biri olan PAX Rising Showcase’te yer alarak Türkiye’yi temsil etme hakkı kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Castle of Alchemists, RPG öğeleriyle zenginleştirilmiş, pixel art tabanlı, aksiyon dolu bir kule savunma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyun, kendine has özellikleriyle dikkat çekiyor ve oyun severler tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

PAX East, Kuzey Amerika’daki en büyük oyun fuarlarından biri olarak kabul ediliyor ve dünyanın dört bir yanından binlerce oyun severi bir araya getiriyor. PAX Rising Showcase, bağımsız oyun geliştiricileri için ayrılmış özel bir bölüm olup, her yıl seçilen 12 oyun arasına giren yapımlar fuar boyunca tanıtım imkanı buluyorlar.

Castle-of-alchemists-screenshot (18)

Team Machiavelli, bu yıl seçilen 12 oyun arasına girerek Castle of Alchemists oyunuyla büyük bir başarıya imza attı. Oyun, PAX East’in bağımsız oyunlar alanında yer alacak ve binlerce ziyaretçiye kendini tanıtma fırsatı yakalayacak.

Halil Onur Yazıcıoğlu ve Mehmet Can Güler, Team Machiavelli’nin kurucuları olarak yaptıkları açıklamada, “PAX Rising Showcase için seçilmek bizi gerçekten mutlu etti. Türkiye’den bir oyun geliştirme ekibi olarak PAX East’te yer almak bizim için büyük bir gurur kaynağı. Castle of Alchemists oyunumuzu tanıtarak ve geri bildirim alarak kendimizi geliştirmek için bu etkinliği sabırsızlıkla bekliyoruz” dediler.

Castle of Alchemists oyunu, PAX East fuarı boyunca oyun severlerle buluşacak ve Team Machiavelli ekibi, oyun hakkındaki geri bildirimleri dikkate alarak oyunu geliştirmeye devam edecekler.

Castle of Alchemists, oyun tutkunları için kesinlikle kaçırılmayacak bir oyun. Eğer siz de bu heyecana ortak olmak ve Team Machiavelli ile tanışmak istiyorsanız, PAX East’e uğrayabilirsiniz. Daha fazla bilgi için, Castle of Alchemists’in Steam sayfasını ziyaret etmenizi öneriyoruz. Ayrıca, PAX East’in bağımsız oyun geliştiricileri arasında yer alan diğer oyunları görmek isterseniz, buradan göz atabilirsiniz.

Exit mobile version