Captain Tsubasa: Ace Mobil Cihazlar için Duyuruldu

Her an yer yerde Captain Tsubasa oynayabileceğiz...

Captain Tsubasa Ace Mobil Cihazlar için Duyuruldu

TapTap Presents 2022 sırasında, mobil cihazlar için Captain Tsubasa: Ace duyurusu geldi. Şimdilik bir çıkış tarihi bulunmuyor olsa da, PC ve konsollar için çıkan oyuna benzer deneyim çok oyunculu olarak Android ve iOS tabanlı cihazlara taşınacak. Konuya ilişkin detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Diablo Immortal İndirme Sayısı Rekoru Kırıyor


Popüler manga ve anime serilerine dayandırılarak Tamsoft tarafından geliştirilen Captan Tsubasa: Rise of New Champions, Bandai Namco Entertainment yayıncılığında 2020 yılının Ağustos ayı içerisinde PC (Steam), PlayStation 4 ve Switch için satışa sunulmuştu. Öze sadık kalınarak son derece hızlı bir oynanışın korunacağı oyun, aşina olduğumuz animasyon tarzı görsellik geliştirilmiş efektler ile bizlere sunacak.

Mobil Cihazlar için Captain Tsubasa: Ace Geliyor!

Aradan geçen yaklaşık iki yıllık sürenin ardından, DeNA tarafından Android ve iOS tabanlı cihazlar için geliştirilen rekabete dayalı çok oyunculu oynanış yapısındaki Captain Tsubasa: Ace duyuruldu.

Şu an için çıkış tarihi belli olmayan oyunda, Tsubasa Oozora, Kojiro Hyuga ve diğer birçok klasik oyuncuyu yöneteceğiz. Kendi rüya takımımızı oluşturup da orijinal dizinin klasikleşmiş senaryosunu yeniden canlandırır iken, çok yönlü etkileşimli bir deneyim bizleri bekleyecek. Ayrıca seçilebilir birden fazla modun olacağı da söyleniyor.

Captan Tsubasa: Rise of New Champions oyununda olduğu gibi, Captain Tsubasa: Ace’te de diğer oyuncular ile yapacağımız karşılaşmaların gerçek zamanlı olacağı söyleniyor. Yetenek gelişimi ve eşsiz gelişme yöntemlerindeki çeşitlilik, her bir düelloyu daha heyecanlı hale getirecekmiş.

TapTap Presents 2022 sırasında yapılan duyuru esnasında yayınlanan fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.

Exit mobile version