Capcom Resident Evil Remake Oyunları Geliştirmeye Devam Edecek

Gönderin gelsin!

Capcom Resident Evil Remake oyunları ile karşımıza çıkmaya devam edeceğini müjdeledi. Bu aslında tahmin edilen bir durumdu, ama resmiyet kazanmış olması sevindirici bir haber diyebiliriz.


İlginizi Çekebilir: Resident Evil CODE: Veronica X Remake Geliştiriliyormuş


2019 yılından bu yana Resident Evil 2, Resident Evil 3 ve Resident Evil 4 yeniden yapımları ile karşımıza çıkan Capcom, bu konudaki ustalığını ortaya koymuştu. Bilhassa Resident Evil 2 ve Resident Evil 4 oyunlarının hayli büyük beğeni topladığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Sırada neyin olduğu merak edilir iken, Capcom Resident Evil Remake oyunları yapmaya devam edeceğini teyit etti.

Capcom Resident Evil Remake Oyunları Trendine Devam Edecek

Japonya’daki PlayStation Partner Ödülleri etkinliğine katılmış olan Resident Evil 4 Remake yönetmeni Yasuhiro Anpo, sıradaki yeniden yapımın zamanı geldiğinde duyurulacağını söyledi.

“Şimdiye kadar üç yeniden yapımı satışa sunduk ve hepsi de çok iyi karşılandı. Bu oyunları modern kitlenin oynamasına olanak tanıdığı için, bu daha eski oyunları seven birisi olarak yapmaktan mutluluk duyduğum bir şey ve daha fazlasını yapmaya devam edeceğiz.

Gelecekte hangi oyunu yeniden yapacağımız gelecekte duyurmayı isteyeceğimiz bir şey, bu yüzden lütfen beklemede kalın.”

Elbette şu anda hangi oyunun hedefte olduğunu kesin olarak bilmenin bir imkanı yok, ama olası iki seçeneğimiz var. Bunlardan bir tanesi, Resident Evil 4 Remake oyununun finali dolayısı ile Resident Evil 5 Remake iken diğeri ise Resident Evil CODE: Veronica X Remake. Bildiğiniz gibi CODE: Veronica X Remake ile ilgili birtakım sızıntılar yaşanmıştı, ama ne denli gerçeği yansıttığına yönelik bir şey söyleyemiyoruz.

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Capcom firmasının hangi Resident Evil oyununu yeniden yapmasını isterdiniz? Yorumlarda buluşalım mı?

Exit mobile version