Capcom Oyunları Steam Mağazasında İndirime Girdi

Japon oyun devinin kırkıncı yılına özel indirim kampanyası...

Capcom oyunları Steam mağazasında yeniden indirime girdi. Son olarak Altın Hafta kapsamında düzenlenmiş olan kampanyayı kaçırmışsanız, yeni fırsatı kaçırmayın. Peki hangi oyunlar ve indirilebilir içerikler indirime girdi? Detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Steam 50 TL’lik Oyunu Ücretsiz Dağıtıyor!


Steam’de Capcom Oyunları İçin İki Haftalık Kampanya

20 Haziran 2023 tarihinde sona erecek olan Japon oyun devinin kırkıncı yılının kutlandığı kampanyaya buradan ulaşabilirsiniz. Üstteki çubukta Monster Hunter, Resident Evil, Devil May Cry, Dead Rising ve Mega Man gibi öne çıkan oyunlar için ayrı kategorilerin oluşturulduğu sayfaya genel olarak baktığımızda, tam ve özel sürümlerden indirilebilir içeriklere kadar % 25 ile % 87 arasında değişen oranda fiyat düşüşlerinin söz konusu olduğunu görebiliyoruz.

xDhhYzmU9GvdH9pRFzpf9T-1200-80

İçeriğinde Dragon’s Dogma: Dark Risen, Resident Evil, Mega Man Lgacy Collection ve Devil May Cry HD Collection dahil on oyunun bulunduğu Capcom 40th Anniversary Pack, ilk göze çarpanlardan oluyor. % 78 indirim ile 315.04 TL karşılığında kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Devil May Cry 4 Special Edition, bir diğer dikkat çeken seçenek oluyor. % 70 indirimle 76.05 TL. Ana oyuna ek olarak, bütün modların kilitlerinin açıldığı, 200.000 Proud Souls ve 300.000 Red Orbs dahil altı ürünün bulunduğu Demon Hunter Bundle ise % 69 indirim ile 86.99 TL.

Bir diğer önerebileceğimiz ise Dead Rising Triple Pack. % 75 indirimle 33. 74 TL karşılığında kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Bu önerilerimizin haricinde, dikkat çeken diğer bazı oyunlar ise şöyle;

Exit mobile version