Capcom Arcade 2nd Stadium Fragmanı Yayınlandı

Street Fighter 2'yi ücretsiz indirebiliyorsunuz!

Capcom Arcade 2nd Stadium Fragmanı Yayınlandı

Summer Game Fest 2022 sırasında Capcom Arcade 2nd Stadium fragmanı ile yeni paketin duyurusu yapıldı. Bizlere bir sürpriz de yapan Japon oyun devi, Street Fighter II – The World Warrior oyununu da ücretsiz olarak dağıtıyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Capcom Summer Game Fest Sunumu Yapacak


1983 yılında kurulmuş olan otuz dokuz yıllık Japon oyun devi Capcom, aradan geçen zaman zarfında oyun dünyasına başta Mega Man ve Street Fighter olmak üzere Resident Evil, Devil May Cry, Dino Crisis dahil birçok klasiği kazandırmıştı.

Capcom Arcade 2nd Stadium Fragmanı ile Nostalji Devam Ediyor

Her ne kadar son dönemde RE Engine ile aksiyon ve görsellik anlamında bir hayli etkileyici oyunlar ile karşımıza çıkıyor olsa da, bizleri maziye döndürdüğü ve bir bakıma emülatör diyebileceğimiz Capcom Arcade Stadium paketleri de hazırlıyor. İçeriğinde Bionic Commando, Final Fight ve Street Fighter II oyunlarının bulunduğu ilk paketin ardından, 22 Temmuz 2022 itibarıyla ikincisi olacak Capcom Arcade 2nd Stadium PC (Steam), PlayStation 4, Switch ve Xbox One için yayınlanacak.

Her ne kadar ilki gibi bu da uygulama olarak ücretsiz indirilebiliyor olsa da, içeriğindeki oyunların her biri için belirli bir ücret ödemeniz gerekiyor. Haliyle oynamayacağınız oyunlara da para ödemek yerine, kendi paketinizi oluşturabilmeniz mümkün oluyor.

Yakın bir zaman önce yapılan Street Fighter 6 ve Capcom Arcade 2nd Stadium duyurularını kutlamaya karar vermiş olan Japon oyun devi, Street Fighter II – The World Warrior oyununu ücretsiz olarak dağıtıyor. Kütüphanenize eklemek için buradan hesabınıza eklemeniz gerekecek. Her zaman olduğu gibi, bir defa eklemek kalıcı olarak sahip olmak için yeterli olacak.

Son olarak, Capcom Arcade 2nd Stadium Bundle 1 ile satın alabileceğiniz oyunların tam listesi şöyle;

 

Exit mobile version