Call of Juarez: Gunslinger Ücretsiz Dağıtılıyor!

Steam oyuncuları sevindirmeye devam ediyor...

Call of Juarez Gunslinger Ücretsiz Dağıtılıyor!

Vahşi Batı temalı oyun Call of Juarez: Gunslinger ücretsiz olarak Steam üzerinden dağıtılıyor. Sınırlı sürenizin olduğu bu oyun, henüz kütüphanenizde yok ise kaçırmayın. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Steam The Game Awards 2021 İndirimi Başladı


Dead Island ve Dying Light ile ününe ün katmış olan Techland tarafından geliştirilmiş olan Call of Juarez: Gunslinger, 2013 yılı içerisinde PC (Steam ve UPlay), PlayStation 3 ve Xbox 360 için de 2019 yılı içerisinde de Switch için yayınlanmıştı.

Birçok Vahşi Batı hikayesini içerisinde barındıran oyunda, bir ödül avcısı olan Silas Greaves rolünü canlandırıyorsunuz. Senaryo boyunca, Eski Batı’nın efsanelerinden John Hardin, Jesse James, Billy the Kid ve Butch Cassidy ile ilgili olarak bu zamana kadar bahsi geçmemiş gerçekleri ortaya çıkartıyorsunuz. Call of Juarez: Gunslinger oyununda ayrıca ölümcül kombinasyonlar yapmak ve en iyi silahlı soyguncu olmak için hem yeteneklerinizi özelleştirebiliyor hem de silahlarınızı geliştirebiliyorsunuz.

Call of Juarez: Gunslinger Ücretsiz Oldu

Daha önceki fırsatlarda olduğu gibi, bu defa da sınırlı bir sürenizin olduğunu söyleyelim. Öyle ki, Vahşi Batı temalı oyun 14 Aralık 2021 Salı günü yeniden ücretli hale gelecek. Bu süreye kadar bir defa kütüphanenize eklerseniz de kalıcı olarak sizin olacak. Eğer türe ilginiz varsa, bu fırsatı kaçırmamanızı şiddetle tavsiye ediyoruz.

Call of Juarez: Gunslinger fragmanına ve sistem gereksinimlerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Call of Juarez: Gunslinger Sistem Gereksinimleri

En Düşük Sistem Gereksinimleri

Önerilen Sistem Gereksinimleri

Exit mobile version